ΑΡΗΣ

Ο Σουμπίνιο και οι άλλοι

Ο Σουμπίνιο και οι άλλοι
Σουμπίνιο INTIME SPORTS

4-5 μεταγραφές θα κάνει ακόμη ο Άρης σύμφωνα και με τα λεγόμενα του τεχνικού του Γιάννη Χατζηνικολάου για την συμπλήρωση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου με μία εξ αυτών να παραμένει ο Σουμπίνιο.

Ο Σουμπίνιο αποτελεί πάντα μία από τις βασικές 4-5 μεταγραφικές κινήσεις που επιθυμεί ακόμη να γίνουνε ο Γιάννης Χατζηνικολάου για την συμπλήρωση του ρόστερ του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι μέρες μπορεί να περνάνε και ο Σερραίος τεχνικός του Άρη να γνωρίζει πως δεν είναι υπέρ του αυτή η καθυστέρηση που έχει παρουσιαστεί στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του αλλά είναι φανερό ότι τηρείται στάση αναμονής.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι μετά την επιστροφή της αποστολής του Άρη από το Πράβετς της Βουλγαρίας χθες το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη αποφασίστηκε σε σχέση με την τάση που υπήρχε στο προηγούμενο διήμερο να τηρηθεί ακόμη λίγο υπομονή.

Για τον λόγο αυτό και αποφασίστηκε παρά την πρόοδο που είχε παρουσιαστεί στο φλερτ με τον Ιταλό Νικολάς Βιόλα της Παλέρμο τις τελευταίες μέρες να "παγώνει" εκ νέου. Προς στιγμή ή όχι θα φανεί στην πορεία καθώς θα εξαρτηθεί από το τι μέλλει γενέσθαι τελικά με τον Σουμπίνιο.

Κι αν γύρω από τον Βραζιλιάνο συνεχίζει να πλανάται ένα μεγάλο ερωτηματικό το σίγουρο είναι ότι στην διάρκεια της σημερινής ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Σαλόζε Ουντότζι. Ο Νιγηριανός επιθετικός που το απόγευμα τη Τρίτης βρέθηκε για λίγο με την υπόλοιπη αποστολή του Άρη στο Πράβετς της Βουλγαρίας αναμένεται στην Θεσσαλονίκη για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να βάλει την υπογραφή του.

Όσο για τις υπόλοιπες θέσεις και στόχους του Άρης για την συμπλήρωση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου; Όλες θα γίνουνε με Έλληνες ποδοσφαιριστές κάτω των 24 ετών και αφορούνε τις τρεις θέσεις της άμυνας και μία για την μεσοεπιθετική γραμμή.

Συγκεκριμένα οι βασικές επιλογές είναι στο κέντρο της άμυνας ο Γιώργος Σαρρής του Εργοτέλη, στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Μπάμπης Λυκογιάννης του Ολυμπιακού με την μορφή δανεισμού, στο δεξί άκρο της άμυνας στα υπόψη είναι ο Δημοσθένης Κοσμίδης του Εθνικού Γαζώρου με την Νο1 επιλογή να μην έχει διαρρεύσει όπως στάση αναμονής τηρείται και για αυτήν του ποδοσφαιριστή στην μεσοεπιθετική γραμμή.

Όπως και να έχει ο Χατζηνικολάου επιθυμεί το συντομότερο δυνατόν να ολοκληρωθούνε όλες αυτές οι επιλογές σε συνεργασία με την διοίκηση της ΠΑΕ και τον τεχνικό διευθυντή της και άμεσο συνεργάτη του Σερραίου τεχνικού τον Δημήτρη Μούτα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ