ΑΡΗΣ

Ο Μιλίνκοβιτς θέλει πάθος με ΠΑΟΚ

Ο Μιλίνκοβιτς θέλει πάθος με ΠΑΟΚ

Μετά τα δύο φιλικά παιχνίδια στην διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος ο τεχνικός του Άρη, Ζόραν Μιλίνκοβιτς, στρέφει αποκλειστικά την προσοχή του στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Την προσοχή του αποκλειστικά στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ έχει στρέψει ο τεχνικός του Άρη, Ζόραν Μιλίνκοβιτς, μετά τα δύο φιλικά παιχνίδια στην διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος.

Ο Σέρβος τεχνικός έβγαλε τα συμπεράσματα που ήθελε και μετά από το σημερινό ρεπό από αύριο θα μπει μαζί με τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές του στην τελική ευθεία της προετοιμασίας.

Ο Μιλίνκοβιτς καταστρώνει τα πλάνα του αναμένοντας να δει τι μέλλει γενέσθαι με τους τραυματίες τους που μόνο λίγοι δεν είναι. Τους Παπαδόπουλο, Τσουμάνη και Τριανταφυλλάκο.

Η επιστροφή εν τω μεταξύ του Ροκ Έλσνερ από τιμωρία θα του δώσει μία ακόμη λύση για το κέντρο της άμυνας και το βασικό δίδυμο εκεί όπου παρτενέρ του Σλοβένου θα είναι ο Μιχάλης Κύργιας. Κι αυτό γιατί ο Ρούμπεν Πουλίδο δεν φαίνεται να είναι στις βασικές του επιλογές τουλάχιστον για το παιχνίδι της Κυριακής.

Ο Μιλίνκοβιτς χθες μετά το φιλικό παιχνίδι με την βουλγάρικη Λιούμπιμετς δήλωσε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ότι: "Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πιστεύω στους παίκτες μου. Θα πρέπει να παίξουμε με πολύ πάθος. Βρισκόμαστε δύο μήνες μαζί. Δεν είναι πολύ, αλλά ξέρω ότι όλοι θέλουν να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό".

Κι όσο για τον Μπάμπη Οικονομόπουλο υποστήριξε: "Πρέπει να πάμε μέσα στην Τούμπα σαν μια οικογένεια, να αφήσουμε πίσω ότι μας απασχολεί και να επικεντρωθούμε αποκλειστικά στο στόχο ο οποίος είναι να κερδίσουμε το σεβασμό όλης της ποδοσφαιρικής Ελλάδος παίρνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα χρειάζεται βαθμούς κι εμείς πονοκεφαλιάζουμε για το πώς θα το πετύχουμε. Να ξέρετε ότι δεν μπορούμε να κοιμηθούμε τα βράδια".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ