ΑΡΗΣ

Ο Μιλίνκοβιτς στην Θεσσαλονίκη

Ο Μιλίνκοβιτς στην Θεσσαλονίκη
Μιλίνκοβιτς

Στην Θεσσαλονίκη έφθασε λίγο μετά τις 14:00 ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς και θα κάνει το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση στην ομάδα του Άρη.

Υπό τις οδηγίες του Ζόραν Μιλίνκοβιτς θα γίνει η απογευματινή προπόνηση του Άρη.

Ο 45χρονος Σέρβος τεχνικός και διάδοχος του Γιάννη Χατζηνικολάου έφθασε στην Θεσσαλονίκη λίγο μετά τις 14:00 μαζί με τον Ζόραν Λόντσαρ.

Με την παρουσία του ουσιαστικά αμέσως στο γήπεδο φανερώνει ότι δεν θέλει να χάσει άλλο χρόνο και να πιάσει αμέσως δουλειά αφού θα έχει την πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Μιλίνκοβιτς έφθασε οδικώς στην Θεσσαλονίκη, όχι μόνος του αλλά συνοδευόμενος από τον Ζόραν Λόντσαρ που θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του και κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί.

Με την παρουσία του Σέρβου τεχνικού στην απογευματινή προπόνηση θα μπει στην τελική της ευθεία η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Λεβαδειακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ψάξει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League μετά από τις τρεις ήττες στο ξεκίνημά του.

Όσο για την παρουσίαση του Μιλίνκοβιτς στους ποδοσφαιριστές του Άρη πρόκειται να την κάνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Ηλιάδης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ρούμπεν Πουλίδο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα χάσει και το παιχνίδι της Κυριακής με τον Λεβαδειακό αφού δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Απών θα είναι και ο Νταβίντ Αγκάνθο με τον Ισπανό επιθετικό να εκτίει την τέταρτη από τις πέντε αγωνιστικές της τιμωρίας του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ