ΑΡΗΣ

Ο Κατίδης φλερτάρει με την απολογία

Ο Κατίδης φλερτάρει με την απολογία
INTIME SPORTS

Η αντίδραση του Γιώργου Κατίδη στην αλλαγή του Μανουέλ Μασάδο στο 90΄ του εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό είναι σχεδόν βέβαιο πως τον οδηγήσει ενώπιον της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης για εξηγήσεις.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η κλήση σε απολογία από την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης του Γιώργου Κατίδη για την αντίδρασή του στην αλλαγή του στο 90΄ του παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά.

Μία αντίδραση που είχε να κάνει με την απόφαση του Μανουέλ Μασάδο που τον είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο στο 58΄ αντί του Κώστα Καζναφέρη αλλά παρόλα αυτά ο Πορτογάλος νέος τεχνικός του Άρη αποφάσισε να τον αντικαταστήσει με τον Καρίμ Σολτάνι στο 90΄.

Μία αλλαγή που μπορεί να είχε να κάνει κυρίως με κίνηση τακτικής από πλευράς του Μασάδο που όπως και να έχει ως προπονητής είναι εκείνος που αποφασίζει με τον Κατίδη και τον κάθε ποδοσφαιριστή του Άρη να καλείται να αποδεχθεί τις αποφάσεις του.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι η αντίδραση του 19χρονου διεθνή μέσου του Άρη δεν ήταν αυτή που έπρεπε και το ότι καθυστέρησε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο αλλά και οι αντιδράσεις του στον πάγκο της ομάδας δείχνοντας να θέλει να ζητήσει εξηγήσεις από τον Μασάδο.

Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση του Αγαπητού Αμπελά και των υπολοίπων ανθρώπων για να ηρεμήσει με την ένταση που δημιουργήθηκε να την εντόπισε και ο τηλεοπτικός φακός του συνδρομητικού καναλιού της NOVA.

Μία αντίδραση του Κατίδη που ήρθε τρεις μέρες μετά την εμφάνισή του στο γήπεδο του Περιστερίου κόντρα στον Ατρόμητο που είχε σαν αποτέλεσμα να κερδίσει την προσοχή του άγγλου σκάουτερ της Έβερτον. Υπενθυμίζεται πως τα "ζαχαρωτά" πέρσι τέτοιο καιρό και συγκεκριμένα προς την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου είχανε προχωρήσει στην απόκτηση του διεθνή μας επιθετικού Απόστολου Βέλλιου από τον Ηρακλή που έχει φροντίσει να τους δικαιώσει.

Εν τω μεταξύ η παρουσία του Μασάδο στην τεχνική ηγεσία του Άρη και επίσημα από το μεσημέρι της Δευτέρας έφερε και τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια από την Πορτογαλία. Αυτά κάνουνε λόγο για τον Τιάγκο Ταρζίνιο και τον Ροντρίγκο Ντεφέντι της πρώην ομάδας του 56χρονου Πορτογάλου τεχνικού της Βιτόρια Γκιμαράες σύμφωνα με την ιστοσελίδα guimaraesdigital.com.

Τέλος σε έναν περίπου μήνα υπολογίζεται η επιστροφή του Μανόλη Παπαστεριανού που χειρουργήθηκε όπως ήταν προγραμματισμένο το πρωί της Τετάρτης (18/01) από τον γιατρό του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή. Όπως είναι γνωστό ο 24χρονος μέσος είχε υποστεί ρήξη μηνίσκου σε μία φάση του πρώτου ημιχρόνου του παιχνιδιού με τον Ατρομητο την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο του Περιστερίου. Πλέον σε μία εβδομάδα πρόκειται να αφαιρέσει τα ράμματα και σε δυο θα είναι σε θέση να αρχίσει τρέξιμο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ