ΑΡΗΣ

Ο Καστίγιο και η απόπειρα Φερέρ για Μπένχα

Ο Καστίγιο και η απόπειρα Φερέρ για Μπένχα

Η επιστροφή του αδερφού και μάνατζερ του Νέρι Καστίγιο, Άλεξ, από το Ντόνετσκ της Ουκρανίας αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις στο θέμα της παραμονής του στον Άρη.

Ένα δεύτερο ταξίδι που συνδυάστηκε με νέες συζητήσεις για την λύση του συμβολαίου του διεθνή Μεξικανού με την Σαχτάρ Ντόνετσκ το οποίο λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Σε μία εξέλιξη που θα τον φέρει προ των πυλών της παραμονής του Καστίγιο στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και τον Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2013, σύμφωνα με την πρόταση που έχει στα χέρια του.

Κι αν το θέμα του τι μέλλει γενέσθαι με τον διεθνή Μεξικανού φαίνεται να έχει περάσει στην τελική του ευθεία η συνεργασία της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης με τον Μανέλ Φερέρ έφερε και πάλι στο προσκήνιο το όνομα του Μαρτίνεθ Μπένχαμιν ή Μπένχα.

Του 24χρονου επιθετικού της Μπαρτσελόνα Β΄ που είχε απασχολήσει και το περασμένο καλοκαίρι την ομάδα της Θεσσαλονίκης και προσπαθεί να τον φέρει και πάλι σε αυτήν με την διαφορά ότι το συμβόλαιό του έχει λήξει.

Ο Μπένχα στο πρωτάθλημα της Segunda Division που ολοκληρώθηκε προ ημερών είχε 21 συμμετοχές με την Μπαρτσελόνα Β’ και σημείωσε πέντε γκολ βρισκόμενος στην σκιά του Γιόναθον Σοριάνο που σε 37 παιχνίδια σημείωσε 32 γκολ με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο στόχαστρο του Λουίς Ενρίκε για την Ρόμα.

Κι αν η περίπτωση του Μπένχα φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες στον Άρη προτάθηκε χθες και ο 21χρονος διεθνής Ισπανός επιθετικός Ιβάν Μπολάδο της Σανταντέρ που στην φετινή χρονιά στην La Liga είχε 19 συμμετοχές και ένα γκολ.

Από εκεί και πέρα στην πρώτη γραμμή για τον Άρη από την ελληνική αγορά παραμένουνε ο Γαλλοαλγερινός Καρίμ Σολτάνι του οποίου το συμβόλαιο με τον Ηρακλή ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα, ο Μπρούνο Ουριμπάρι του Αστέρα Τρίπολης και ο Μπερνάρ Ρομπέρ του Πανθρακικού.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ