ΑΡΗΣ

Ο Γκίνο πάει Ντουμπάι

Ο Γκίνο πάει Ντουμπάι

Ο Δημήτρης Γκίνο θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του Άρη από τις 11 Νοεμβρίου μέχρι τις 20 του μήνα όταν και είναι προγραμματισμένο να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για υποχρεώσεις του με την Εθνική U-21 της Αλβανίας.

Με έγγραφο που απέστειλε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αλβανίας στο Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Άρη ενημέρωσε για την κλήση του Δημήτρη Γκίνο στην U-21 της χώρας.

Ο 20χρονος μέσος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της γειτονικής χώρας για το διεθνές τουρνουά IAST Sports Cup Dubai 2014, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 19 Νοεμβρίου στο Ντουμπάι, τη μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Μιχάλης Γιαννίτσης και Ηλίας Προβατίδης για δεύτερη συνεχόμενη μέρα δεν συμμετείχανε στο προπονητικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Πάουλο Κάμπος.

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση, έκανε θεραπεία οι πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι με την ομάδα του Ακροποτάμου είναι λιγοστές.

Αντίθετα οι πιθανότητες για τον 31χρονο μέσο, που υπέστη θλάση α’ βαθμού στον τετρακέφαλό του και ακολούθησε πάλι ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης, να τεθεί στη διάθεση του Πάουλο Κάμπος είναι περισσότερες.

Το άγνωστο που υπάρχει ωστόσο για τον 57χρονο Βραζιλιάνο τεχνικό του Άρη είναι το που θα διεξαχθεί το παιχνίδι με τον Άρη Ακροποτάμου. Επικρατέστερο την στιγμή αυτή φαντάζει το «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας την Δευτέρα με ώρα σέντρας του στις 15:00.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ