ΑΡΗΣ

Ο Γιαννιώτας οδεύει στην Φορτούνα

Ο Γιαννιώτας οδεύει στην Φορτούνα
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με δημοσίευμα γερμανικής ιστοσελίδας ο Γιάννης Γιαννιώτας συμφώνησε σε όλα με την Φορτούνα Ντίσελντορφ για τα επόμενα δύο χρόνια. Εξελίξεις με Τάτο και Πρίττα.

Στην Φορτούνα Ντίσελντορφ θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Γιάννης Γιαννιώτας σύμφωνα με δημοσίευμα γερμανικής ιστοσελίδας.

Το δημοσίευμα είναι της ιστοσελίδας media-sportservice.de και σύμφωνα με αυτό ο 20χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής του Άρη μέσα στις επόμενες μέρες θα βάλει την υπογραφή του.

Στην διάρκεια της σημερινής ημέρας εξάλλου στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης βρέθηκε ο κοινός εκπρόσωπος των Ανδρέα Τάτου και Σάκη Πρίττα, Κίμωνα Κοκορόγιαννη, με φόντο την παραμονή του πρώτου και την επιστροφή του δεύτερου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, ξεκαθάρισε στον εκπρόσωπο του 23χρονου διεθνή μέσου την επιθυμία ανανέωσης της μεταξύ τους συνεργασίας δεδομένης και της προσφοράς του από το εξάμηνο της παρουσίας του. Και πιο συγκεκριμένα στο δεύτερο της περσινής αγωνιστικής περιόδου με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Κι όσο για την θέση του Κοκορόγιαννη; Ήταν ξεκάθαρη ότι ο Τάτος είναι θετικός στην παραμονή του στον Άρη στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός θελήσει να τον παραχωρήσει και πάλι με την μορφή δανεισμού. Και πιο συγκεκριμένα στο ενδεχόμενο αυτό δίνοντας προβάδισμα στον Άρη.

Σχετικά με τον Πρίττα ο διεθνής έμπειρος μέσος είναι θετικός να επιστρέψει μετά από έναν χρόνο απουσίας του στον Άρη με σκοπό να κλείσει την καριέρα του. Δύο θέματα που πρόκειται να κλείσουνε μέσα στις επόμενες ημέρες στην νέα συνάντηση που θα υπάρξει και πάλι με τον κοινό εκπρόσωπο των δύο ποδοσφαιριστών.

Εν τω μεταξύ στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης βρέθηκε ο δικηγόρος Μηνάς Λυσάνδρου όπου βρέθηκε σημείο επαφής για τους Κατσαβάκη και Καρακώστα, ενώ έγινε κουβέντα και για τους Τόχα, Πρίττα και Μενδρινό.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ