ΑΡΗΣ

"Ντόπες" φιλάθλων στην αποστολή του Άρη

"Ντόπες" φιλάθλων στην αποστολή του Άρη
INTIME SPORTS

Φίλαθλοι του Άρη βρέθηκαν το μεσημέρι στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" όπου προέτρεψαν τον Λούκας Αλκαράθ και τους παίκτες του για το διπλό αύριο στο "Γεντί Κουλέ" του Ηρακλείου κόντρα στον ΟΦΗ.

Φίλαθλοι του Άρη φρόντισαν το μεσημέρι να εκπλήξουνε τα μέλη της αποστολής καθώς βρέθηκαν στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" όπου και τους προέτρεψαν για το διπλό στο αυριανό τους ραντεβού κόντρα στον ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ".

Οι φίλαθλοι του Άρη φρόντισαν να χειροκροτήσουνε τα μέλη της αποστολής με το που κατέβηκαν από το πούλμαν με την κίνησή τους αυτή να μην πέρασε στα ψιλά από τον Αλκαράθ και τους ποδοσφαιριστές του.

Εν τω μεταξύ ο Ισπανός τεχνικός του Άρη ανακοίνωσε για πρώτη φορά 19μελη αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ απόντος του Γιάννη Γιαννιώτα καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό ραντεβού στο Ηράκλειο της Κρήτης ολοκληρώθηκε με μία πρωινή προπόνηση «στο Κλεάνθης Βικελίδης» με τους «εκλεκτούς» του Αλκαράθ να είναι οι: Βελλίδης, Διούδης, Αγκάνθο, Νούνο Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννίτσης, Καζναφέρης, Κανούλας, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης και Ψυχογιός.

Εκτός του Γιαννιώτα που μεταξύ άλλων προτιμήθηκε να προφυλαχτεί καθώς υπάρχει κίνδυνος υποτροπής εκτός αποστολής έμεινε και ο τιμωρημένος Μανώλης Παπαστεριανός που είχε δηλωθεί να εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που έχει συμπληρώσει.

Εν τω μεταξύ ο Αλκαράθ στην τοποθέτησή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης για το αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο γήπεδο "Θ. Βαρδινογιάννης"είπε: "Σίγουρα, όταν προέρχεσαι από νίκη, το ηθικό των ποδοσφαιριστών είναι ανεβασμένο και η ψυχολογία της ομάδας διαφορετική. Από εκεί και μετά, όμως, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, ο τρόπος της δουλειάς μέσα στην εβδομάδα δεν αλλάζει και οι παίκτες δείχνουν την ίδια διάθεση στις προπονήσεις.

Μπροστά μας έχουμε άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ο.Φ.Η., το οποίο αν καταφέρουμε να το κερδίσουμε θα βρεθούμε ακόμη πιο κοντά στο στόχο μας. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο. Είναι μια ομάδα, που παρουσιάζεται δυνατή στην έδρα της, όπως άλλωστε οι περισσότερες στο ελληνικό πρωτάθλημα και παλεύει όλα τα παιχνίδια. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να κάνουμε αυτό που χρειάζεται μέσα στο γήπεδο με τον καλύτερο τρόπο για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ