ΑΡΗΣ

Ντοπάρισμα με παραμονή Μιχαλήτσου

Ντοπάρισμα με παραμονή Μιχαλήτσου

Η διαφαινόμενη παραμονή του Γιάννη Μιχαλήτσου στην άκρη του πάγκου του Άρη μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου οριστικοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής δια στόματος του προέδρου της ΠΑΕ, Αθανάσιου Αθανασιάδη.

Στην ομιλία του πριν από την έναρξη της προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και αφού είχε προηγηθεί τοποθέτηση εμπιστοσύνης στο πρόσωπο όλων για τις δυνατότητές του με ψυχολογικό ντοπάρισμα για νίκη στο τοπικό ντέρμπι της Κυριακής επί του ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (30/01, 19:30).

Κάτι που έγινε και από πλευράς των οργανωμένων φιλάθλων του Άρη που έδωσαν το παρών και φρόντισαν να δώσουν σε όλους στις τάξεις της ομάδας να κατανοήσουν ποιο είναι το θέλω τους τόσο για την μάχη που πλησιάζει όσο και για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

" Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και για αυτό θα πρέπει να αλλάξετε την εικόνα σας με αρχή το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ όπου πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά", τόνισε προς τους ποδοσφαιριστές του Άρη ο πρόεδρος της ΠΑΕ ζητώντας στο αγωνιστικό κομμάτι την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω της συμμετοχής στα πλέι οφ του φετινού πρωταθλήματος της Super League.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η τοποθέτηση των οργανωμένων φιλάθλων του Άρη που ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές την νίκη επί του ΠΑΟΚ εκφράζοντας την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό τους. " Σας πιστεύουμε και θέλουμε από όλους σας να δώσετε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς τον καλύτερό σας εαυτό με αρχή το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Όπου θέλουμε την νίκη γιατί είστε καλύτεροι στην προσπάθειά σας να βγει και πάλι η ομάδα στην Ευρώπη".

Κι όσο για το ξεκαθάρισμα του προέδρου της ΠΑΕ Άρης προς όλους για την παραμονή του Γιάννη Μιχαλήτσου στην άκρη του πάγκου ως την λήξη των φετινών υποχρεώσεων ήρθε μέσα από την ξεκάθαρη τοποθέτηση. " Αυτός είναι ο προπονητής σας και θα πρέπει να τον σέβεστε και να υπακούτε στις οδηγίες του", βάζοντας έτσι τέλος στην προπονητολογία του τελευταίου δεκαημέρου που ακολούθησε της παραίτησης του Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Τέλος στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μιχαλήτσος δείχνει να επιμένει στο 4-4-1-1 με τον Σέρχιο Κόκε να επανέρχεται στην βασική ενδεκάδα αλλά και τον Κώστα Μενδρινό ως αριστερό χαφ. Κάτι που σημαίνει ότι ο Νέρι Καστίγιο θα μείνει στον πάγκο ενώ δείχνει να μην έχει καταλήξει ακόμη στον παρτενέρ του Νίκου Λαζαρίδη με αυτός να είναι ένας εκ των Γκιάρο ή Κουλουχέρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ