ΑΡΗΣ

Νέτο: "Έχω αποφασίσει να αποχωρήσω"

Νέτο: "Έχω αποφασίσει να αποχωρήσω"
INTIME SPORTS

Έκλεισε, μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στον Άρη ο κύκλος του Ντάρσι Νέτο. Αυτό που απομένει είναι η επικύρωση του διαζυγίου.

Ο Ντάρσι Νέτο, λίγο πριν αναχωρήσει από την Θεσσαλονίκη, φρόντισε να βάλει τους τίτλους τέλους στην παρουσία του στον Άρη με αυτό που απομένει να είναι η λύση του συμβολαίου του.

Ο Βραζιλιάνος είχε υπογράψει στην διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2013, αλλά δεν θα ολοκληρωθεί.

" Σίγουρα θα έρθω όταν ξεκινήσει προετοιμασία, αλλά πολύ δύσκολα θα πάρω μέρος σε αυτήν. Έχω αποφασίσει να αποχωρήσω και θα μιλήσουμε με την διοίκηση για τις λεπτομέρειες".

Τάδε έφη ο Νέτο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα AllAboutARIS.com όπου χαρακτήρισε ως μία δύσκολη την φετινή χρονιά για τον Άρη, ενώ το ότι δεν βλέπει τον εαυτό του στο ρόστερ του Άρη της επόμενης χρονιάς φάνηκε από την απάντησή του στην ερώτηση για το πόσες πιθανότητες δίνει να συνεχίσει στον Άρη.

" Καμία. Υπάρχουν πολλά προβλήματα, οικονομικά κατά κύριο λόγο. Αγαπάω τον Άρη, μου αρέσει πολύ και η Θεσσαλονίκη. Ήθελα να μείνω. Όμως μου οφείλονται αρκετά χρήματα. Αυτός είναι ο λόγος που θέλω να φύγω. Έχω μια οικογένεια στη Βραζιλία που περιμένει από μένα.

Μου μένουν λίγα χρόνια ακόμα για ποδόσφαιρο και πρέπει να φροντίσω και για τα επόμενα χρονιά για τους δικούς μου ανθρώπους. Δεν έχω κάνει προσφυγή, ούτε θα κάνω. Θα περιμένω να συζητήσω με την διοίκηση για να βρούμε μια λύση", με τον Νέτο να επιβεβαίωσε το κυπριακό ενδιαφέρον των ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και Ανόρθωση ξεκαθαρίζοντας όμως πως ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο.

Από την πενταετή του παρουσία στον Άρη ο Νέτο κρατάει τους δύο τελικούς του Κυπέλλου Ελλάδος με τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά και τις δύο πολύ καλές ευρωπαϊκές πορείες ενώ ως πιο άσχημη χαρακτήρισε την φετινή χρονιά.

Από τα 13 γκολ που σημείωσε με την φανέλα του Άρη θυμάται ιδιαίτερα αυτό στα Πηγάδια με την Skoda Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδος στις καθυστερήσεις που απέτρεψε τον αποκλεισμό του Άρη.

Από τους προπονητές που είχε χαρακτήρισε τον Έκτορ Κούπερ ως τον καλύτερο όλων ενώ από τους συμπαίκτες του ξεχώρισε τον Σέρχιο Κόκε.

Τέλος ο Νέτο χαρακτήρισε τον κόσμο του Άρη ως καταπληκτικό και μοναδικό και του ζήτησε: " Να συνεχίζει να στηρίζει αυτή την ομάδα γιατί τον έχει ανάγκη. Τους αγαπώ και θα τους σκέφτομαι πάντα, σε όποιο μέρος του πλανήτη και αν είμαι. Δεν ήμουν Άρης, άλλα έγινα. Είμαι ένας από αυτούς. Όπως και όλη η οικογένεια μου, η οποία έχει ζήσει από κοντά την ατμόσφαιρα στο Χαριλάου. Όλη η οικογένεια Νέτο είναι Άρης".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ