ΑΡΗΣ

Νέα παράταση πληρωμών και "μάχη" με Τόχα

Νέα παράταση πληρωμών και "μάχη" με Τόχα
INTIME SPORTS

Την Παρασκευή πρόκειται να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές του Άρη σύμφωνα μετά την νέα ενημέρωση που είχαν για την πρώτη δόση των οφειλών τους. Μάχη της διοίκησης για να κλείσει το θέμα του Κάρλος Τόχα.

Νέα παράταση για μεθαύριο Παρασκευή πήρε η καταβολή της πρώτης δόσης των οφειλών των ποδοσφαιριστών του Άρη από την διοίκηση της ΠΑΕ που ήταν να γίνει χθες.

Παράλληλα η προσφυγή τους Κάρλος Τόχα δείχνει να παραμένει το τελευταίο μεγάλο «αγκάθι» που απομένει να ξεπεραστεί στο θέμα της εξασφάλισης της αδειοδότησης για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στο θέμα της καταβολής της πρώτης δόσης των οφειλομένων προς τους ποδοσφαιριστές του Άρη στο περιθώριο της χθεσινής προπόνησης υπήρξε σύμφωνα με πληροφορίες η σχετική ενημέρωση δια στόματος του Αγαπητού Αμπελά.

Του υπευθύνου του ποδοσφαιρικού τμήματος με τους ποδοσφαιριστές του Άρη να καλούνταν να κάνουνε άλλες τρεις μέρες υπομονή χωρίς να υπάρξει κάποια αντίδραση.

Κατά τα άλλα η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης κινείται στους ρυθμούς να ετοιμάσει τον φάκελο για την αδειοδότηση θέλοντας να κλείσει τα όποια οικονομικά της μέτωπα παραμένουνε ανοιχτά.

Εξάλλου κάθε μέρα που περνάει έχει σαν αποτέλεσμα να πλησιάζει όλο και περισσότερο η καταληκτική ημερομηνία που είναι η 31η του Μάρτη. Δηλαδή σε τρεις ημέρες από σήμερα. Το προσεχές Σάββατο.

Κι αν χθες κλείσανε οι υποθέσεις των Σάκη Τσιώλη και Θανάση Τοπούζη η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης καλείται να δώσει μέχρι και το Σάββατο λύση στο ανοιχτό μέτωπο της υπόθεσης της προσφυγής του Κάρλος Τόχα.

Και πιο συγκεκριμένα στον τρόπο που θα καταβληθούνε στον Κολομβιανό μέσο τα χρήματα που έχει λαμβάνειν με την προσφυγή του να είχε πάρει την Δευτέρα δεύτερη αναβολή και να ορίστηκε για την προσεχή 2 Απριλίου.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν τελικώς η προγραμματισμένη για σήμερα επαφή θα έχει αίσιο τέλος με τον Τόχα να βάζει την υπογραφή του στο έγγραφο του διακανονισμού. Σύμφωνα δε με το ότι έχει διαρρεύσει έχει να κάνει με το ποσό της προκαταβολής που αξιώνει ο Κολομβιανός μέσος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι συνεχίστηκε το πρωί με μια προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» η προετοιμασία του Άρη ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Φράνσις Ντίκο και Μανόλης Παπαστεριανός που δεν υπολογίζονται από τον Μανουέλ Μασάδο για τις επόμενες 15 μέρες σε αντίθεση με τον Νόε Ακόστα που παραμένει ερωτηματικό.

Ο Ισπανός ακραίος επιθετικός ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και είναι να δοκιμάσει την Παρασκευή να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης αφού προτιμήθηκε να προφυλαχθεί από το αυριανό διπλό με την Κ20.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ