ΑΡΗΣ

Νέα επικοινωνία με Κουλουχέρη

Νέα επικοινωνία με Κουλουχέρη
INTIME SPORTS

Παραμονή της εκδίκασης της προσφυγής του Ευθύμη Κουλουχέρη κατά της ΠΑΕ Άρης για την άμεση καταβολή των 90.000 ευρώ που έχει λαμβάνειν από τις τρεις τελευταίες δόσεις του διακανονισμού ο Αντώνης Ζαμπέτας επικοινώνησε μαζί του τη Δευτέρα.

Ο Αντώνης Ζαμπέτας επικοινώνησε τη Δευτέρα με τον Ευθύμη Κουλουχέρη με αφορμή την αυριανή της προσφυγής του κατά της ΠΑΕ Άρης για την άμεση καταβολή των 90.000 ευρώ που έχει λαμβάνειν από τις τρεις τελευταίες δόσεις του διακανονισμού.

Στην διάρκεια της κουβέντας κι ενώ η ο Αντώνης Ζαμπέτας ζήτησε να υπάρξει διευκόλυνση ως προς τα χρήματα που οφείλονται στον νυν ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου εκείνος ζήτησε να του καταβληθεί το ποσό που του οφείλεται.

Ουσιαστικά ο Κουλουχέρης φέρεται να ζήτησε την τήρηση του διακανονισμού που είχε συμφωνηθεί μετά την προσφυγή που είχε καταθέσει τον περασμένο Δεκέμβρη κι ενώ είχε προηγηθεί ένα δίμηνο όπου προπονούταν μόνος του.

Ακόμη ο Κουλουχέρης στα λεγόμενά του φέρεται να έκανε ξεκάθαρο πως επιθυμία του δεν ήταν σε καμία περίπτωση να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στον Άρη και όπως τονίζει και στο περιβάλλον του για αυτόν τον λόγο και είχε φροντίσει να κάνει την απαιτούμενη προ της κατάθεσης της προσφυγής του.

Μετά την σημερινή εξέλιξη κι εκτός και αν αλλάξει κάτι μέσα στις επόμενες ώρες η πλέον κρίσιμη μέρα για την ΠΑΕ Άρης στην υπόθεση της προσφυγής του Κουλουχέρη είναι η αυριανή όπου είναι προγραμματισμένη η εκδίκασή της.

Εν τω μεταξύ η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης φέρεται να βρήκε σημείο επαφής με τον Νίκο Λαζαρίδη για τριετή διακανονισμό ενώ θετικός είναι και ο Σάκης Πρίττας.

Την ίδια ώρα μέχρι την Παρασκευή η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης ευελπιστεί να συναντηθεί και να συμφωνήσει με τον νομικό, Γιώργο Ζελελίδη, για τις υποθέσεις των Φατί, Ντίκο και Σανκαρέ. Κι αυτό γιατί διαφορετικά η ΠΑΕ Άρης δεν θα έχει τη δυνατότητα μετά τις 14 Σεπτεμβρίου να χρησιμοποιήσει τις μεταγραφές της.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ