ΑΡΗΣ

Νέα σύσκεψη για το αύριο

Νέα σύσκεψη για το αύριο

Μετά τις δύο πολύωρες συναντήσεις με τους δύο επιχειρηματίες αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη νέα σύσκεψη όλων των φορέων του Άρη, όπου θα υπάρξει ενημέρωση προς όλους για τις προτάσεις.

Νέα σύσκεψη όλων των φορέων του Άρη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη μετά τις δύο πολύωρες συναντήσεις της Τρίτης με τους δύο επιχειρηματίες όπου θα υπάρξει ενημέρωση προς όλους για τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί στον Ερασιτέχνη.

Οι δύο συναντήσεις της Τρίτης έγιναν ανάμεσα στην πενταμελή επιτροπή του Ερασιτέχνη Άρη (δικηγόρων και παραγόντων) με τις δυο πλευρές που εκπροσωπούν τις προτάσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αρχικά το πρωί έγινε η συνάντηση με τον Λουίς Όλιβερ και τους συνεργάτες του για την πρόταση των Ισπανών και στη συνέχεια με τους εκπροσώπους του Άλεξ Κάλας, Δημήτρη Καλαϊτζίδη και Όμηρο Φωτιάδη που αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο, εφόσον «προκριθεί» η συγκεκριμένη πρόταση.

Σε αυτές αναφέρθηκαν όλες οι πλευρές σε αρκετές από τις λεπτομέρειες των προτάσεων, ενώ από την πλευρά της πενταμελούς επιτροπής ζητήθηκαν σημαντικές διευκρινήσεις επί των οικονομικών. Συγκεκριμένα εάν θα καταβληθούν οι υποχρεώσεις μισθοδοσίας στους ποδοσφαιριστές που υπολείπονται μέσα στο 2014 και εάν υπάρχει η ευχέρεια για άμεση εισροή ρευστού στην ομάδα.

Μετά το τέλος των συναντήσεων αυτών η πενταμελής επιτροπή περιμένει τις απαντήσεις-διευκρινήσεις από τις δυο πλευρές, ώστε να προχωρήσει η αξιολόγηση των προτάσεων. Εν τω μεταξύ πρέπει να θεωρείται δεδομένη η αναβολή της γενικής συνέλευσης των μετόχων για αύριο και η μετάθεσή της για τις 10 Ιανουαρίου. Αυτή ουσιαστικά θα αποτελέσει την απαρχή της διαδικασίας εκκαθάρισης της εταιρείας. Προφανώς μέχρι τότε θα έχει ξεκαθαρίσει και το ποιος θα αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι δυσφορία έχει προκαλέσει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας το γεγονός ότι ενώ από πλευράς του Ερασιτέχνη τους είχανε υποσχεθεί ότι μέχρι χθες Δευτέρα θα τους ενημέρωναν για τις εξελίξεις κανείς από τη διοίκηση του ΑΣ δεν επικοινώνησε μαζί τους. Κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να συνεχίσουν να έχουνε λαμβάνειν.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ