ΑΡΗΣ

Νέα διοίκηση στον ΑΣ

Νέα διοίκηση στον ΑΣ

Το Ειρηνοδικείο ενέκρινε την αίτηση διορισμού του νέου δεκαμελούς συμβουλίου του Ερασιτέχνη Άρη που σήμερα κιόλας θα καταρτισθεί σε σώμα με τον Τάσο Οικονόμου ως επικρατέστερο για πρόεδρο.

Η αίτηση διορισμού νέου δεκαμελούς συμβουλίου στον Ερασιτέχνη Άρη εγκρίθηκε από το Ειρηνοδικείο και σήμερα κιόλας θα καταρτισθεί σε σώμα με τον Τάσο Οικονόμου ως επικρατέστερο για πρόεδρο.

Το νέο ΔΣ που θα καταρτισθεί σε σώμα σήμερα το βράδυ θα αποτελείται από τους κ.κ. Οικονόμου, Ταουξίδη, Χριστοφορίδη, Κοκκόνη, Ιωάννου, Πλαγάκο, Ανδρεάδη, Αναστασίου, Αγγελούση και Τσούλια.

Ο Τάσος Οικονόμου θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη επιστρέφοντας στην θέση που είχε πριν αναλάβει ο Χρήστος Ταουξίδης που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα πάρει την θέση του αντιπροέδρου.

Σημαντικότερη αποστολή της νέας διοίκησης θα είναι η εκκίνηση της εκκαθάρισης της εταιρίας μέσω της ΓΣ των μετόχων της ΠΑΕ στις 15 Ιανουαρίου.

Την επόμενη Πέμπτη. Σε μία εβδομάδα δηλαδή.Ακόμη θα υπάρξει και η σύγκληση Γενικής Συνέλευσης του ΑΣ όπου αναμένεται να δώσει το παρών και ο Άλεξ Κάλας για να παρουσιάσει το πλάνο του και να πάρει και τυπικά το χρίσμα για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι όπως γίνεται σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση ορίστηκε με προσωρινή διαταγή ως τις 8 Φεβρουαρίου, για έναν μήνα, και στην συνέχεια θα εκδικαστεί η κύρια αίτηση που θα υποστηριχθεί ή όχι ανάλογα και με τα αποτελέσματα της ΓΣ του ΑΣ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ