ΑΡΗΣ

Μοιρασμένες πιθανότητες για Γιαννιώτα

Μοιρασμένες πιθανότητες για Γιαννιώτα
Γιαννιώτας INTIME SPORTS

Οι πιθανότητες ο Γιάννης Γιαννιώτας να προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής του Άρη με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (13/01, 17:15) είναι μοιρασμένες και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει προς το τέλος της εβδομάδας.

Προς το τέλος της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Γιάννη Γιαννιώτα στο παιχνίδι της Κυριακής του Άρη με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (13/01, 17:15) με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες.

Ο νεαρός διεθνής επιθετικός του Άρη είχε τραυματιστεί στο 54΄ του κυριακάτικου αγώνα με τον Πανιώνιο στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και αντικαταστάθηκε από τον Νταβίντ Αγκάνθο και διαπιστώθηκε ότι υπέστη υπεξάρθρημα ώμου.

Μία διάγνωση που έσβησε τους αρχικούς φόβους για μεγαλύτερη ζημιά του Γιαννιώτα και πλέον σύμφωνα με τον γιατρό της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Βαγγέλη Πανταζή, μέχρι μεθαύριο Τετάρτη θα κάνει θεραπεία και θα μείνει εκτός προπονήσεων. Στη συνέχεια, εφόσον δεν πονάει, θα δοκιμάσει να προπονηθεί.

Να σημειωθεί ότι στην αναμέτρηση του «Γεντί Κουλέ» του Ηρακλείου ο Μανώλης Παπαστεριανός έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του αφού συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Σήμερα, τέλος, οι ποδοσφαιριστές του Άρη είχανε ρεπό, ενώ το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου όπου θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ