ΑΡΗΣ

Μιλίνκοβιτς: "Θέλαμε το κύπελλο"

Μιλίνκοβιτς: "Θέλαμε το κύπελλο"

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς στάθηκε στα αίτια του αποκλεισμού από τον Ολυμπιακό Βόλου για την Β΄ φάση του Κυπέλλου και στην επόμενή του μέρα όπου μεταξύ άλλων είναι το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Στα αίτια του αποκλεισμού από τον Ολυμπιακό Βόλου για την Β΄ φάση του Κυπέλλου στάθηκε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς και στην επόμενή του μέρα όπου μεταξύ άλλων είναι το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova ο Σέρβος τεχνικός του Άρη μίλησε για το αν υπάρχει θέμα ψυχολογίας στην ομάδα όπως και το πώς αντιμετωπίζει το παιχνίδι της Κυριακής για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

-Πως είναι η κατάσταση στην ομάδα, μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό Βόλου;

" Περιμέναμε αυτό το παιχνίδι από το οποίο δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση και δυστυχώς στρέφουμε τώρα όλη την προσοχή μας στο πρωτάθλημα".

-Τι έφταιξε, τι δεν πήγε καλά;

" Μας έλειψε το γκολ, διότι, κατ΄ άλλα, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, πιέσαμε την αντίπαλη εστία και σε τρεις φάσεις δεν σταθήκαμε τυχεροί, στις οποίες θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Δυστυχώς, χωρίς γκολ, δεν μπορείς να προκριθείς".

-Η εντύπωση που δημιουργήθηκε πως δεν σας ενδιέφερε πολύ το Κύπελλο, επιλέγοντας να ρίξετε το βάρος στο πρωτάθλημα, είναι σωστή;

"Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αυτή η σκέψη. Ο Άρης σε κάθε παιχνίδι, είτε πρόκειται για Κύπελλο, είτε για πρωτάθλημα, πάει για να κερδίσει. Χτυπάμε κάθε παιχνίδι με όλες μας τις δυνάμεις, όπως έγινε και στο ματς που πέρασε. Δεν είναι αλήθεια ότι δεν θέλαμε το Κύπελλο".

- Τώρα το βάρος πέφτει πάλι στην ψυχολογία, ώστε να επανέλθουν οι ποδοσφαιριστές στο επίπεδο που ήταν πριν;

"Δεν είναι θέμα ψυχολογίας. Πλέον, αυτό το κομμάτι το έχουμε ξεπεράσει. Αυτά τα είπαμε στην αρχή, μετά ήρθαν οι νίκες και πατήσαμε γερά στα πόδια μας. Δεν υπάρχει θέμα ψυχολογίας. Εμείς ξέρουμε ότι έχουμε νέα ομάδα, με νέα παιδιά, τα οποία θέλουν πολύ δουλειά και χρειάζεται χρόνος για να έρθουν τα αποτελέσματα. Και στις νίκες και στις ήττες, τα ίδια λέμε, ότι θέλουμε δουλειά. Πιστεύω ότι όσο θα περνάει ο χρόνος, θα έρχονται καλύτερες μέρες για τον Άρη".

-Στην Ελλάδα λέμε ότι μέσα οι δυσκολίες σε δυναμώνουν. Το ίδιο λέτε και στη Σερβία;

" Σίγουρα και στη Σερβία αυτό λέμε!".

- Για το ματς με τον ΟΦΗ τι λέτε;

" Η βαθμολογική θέση του ΟΦΗ δεν είναι καλή. Συνεπώς, αυτοί έχουν ανάγκη τους βαθμούς. Σίγουρα θα υπάρχει μεγάλη πίεση και εμείς αυτό θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε. Πριν λίγες ημέρες κι εμείς βρισκόμασταν σε τέτοια θέση, για αυτό θα μπούμε συγκρατημένοι, ώστε να εκμεταλλευτούμε το άγχος του ΟΦΗ".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ