ΑΡΗΣ

Μιλίνκοβιτς: "Στο μέλλον θα δούμε τον Άρη καλύτερο"

Μιλίνκοβιτς: "Στο μέλλον θα δούμε τον Άρη καλύτερο"
INTIME SPORTS

Ο Άρης έδειξε βελτιωμένος κόντρα στην Skoda Ξάνθη και στο μέλλον θα είναι ακόμη καλύτερος, σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Ο Άρης έδειξε βελτιωμένος κόντρα στην Skoda Ξάνθη και στο μέλλον θα είναι ακόμη καλύτερος, σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Μεταξύ άλλων ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς τόνισε μετά το τέλος του αγώνα:

"Συγχαρητήρια στην ομάδα της Skoda Ξάνθη που κέρδισε αυτό το παιχνίδι. Σε μία αναμέτρηση στην οποία έχω την αίσθηση ότι ο Άρης άξιζε κάτι καλύτερο. Η αμυντική μας λειτουργία στις φάσεις των γκολ δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

Στην ουσία η Skoda Ξάνθη είχε ένα δοκάρι και δύο γκολ. Συνολικά νομίζω ότι οι παίκτες της έκαναν περισσότερα λάθη, απ' ότι εμείς στην αμυντική μας λειτουργία.

Η θέση που βρισκόμαστε είναι δύσκολη. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωθούμε. Κάποια στιγμή η τύχη θα έρθει με το μέρος μας.

Έχω πίστη και στην ομάδα μου και στις ικανότητές μας και δείξαμε κάποια σημάδια της δουλειάς μας στο ξεκίνημα του β' μέρους. Στο μέλλον θα δούμε τον Άρη καλύτερο".

Για το πέναλτι στην φάση του 32' με την ανατροπή του Τάτου είπε: " Νομίζω ότι και οι δύο φάσεις ήταν πεντακάθαρες".

Για τους λόγους της νέας ήττας τόνισε: " Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση. Όμως δεν πρέπει να τα παρατήσουμε, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Μπορεί σήμερα η τύχη να μας γύρισε την πλάτη, όμως με τη σκληρή δουλειά θα έρθουν και τα γκολ".

Για την αλλαγή του Τάτου δήλωσε: " Έδειξε κάποια σημάδια ότι έχει τραυματιστεί, όμως θέλαμε να τον προφυλάξουμε. Κάθε παίκτης της ομάδας είναι για εμάς σημαντικός".

Για το αν ο Άρης μπορεί να παρουσιαστεί καλύτερος στη συνέχεια επισήμανε: " Πιστεύω στη δουλειά μου και τους παίκτες. Σήμερα και την προηγούμενη βδομάδα η ομάδα έδειξε σημάδια βελτίωσης. Ο τρόπος παιχνιδιού άλλαξε, και στο μέλλον θα δείτε μία σοβαρή ομάδα, όπως θέλει ο κόσμος".

Για τον Ιμπέχ και τον Μπουζάνη σημείωσε: " Όσον αφορά τον Ιμπέχ, είχαμε προβλήματα αυτή τη βδομάδα με Παπαδόπουλο και Κύργια και βρέθηκε η ευκαιρία γι αυτόν. έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει, έβγαλε μια ποιότητα κι αυτός όπως και άλλοι παίκτες, για παράδειγμα ο Ελσνερ, δείχνουν ότι ανεβαίνουν.

Όσο για την αλλαγή τερματοφύλακα, μιλήσαμε με τον Διούδη, που είναι ταλαντούχος και τον πιστεύουμε, και του εξηγήσαμε ότι επειδή δεν είναι σε καλή κατάσταση θα ήταν καλό για τον ίδιο και την ομάδα να μην ξεκινήσει. Ο Μπουζάνης επαιξε σήμερα καλά αν και δεν είχε την τύχη να μπορέσει να σώσει την ομάδα στα δύο γκολ".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ