ΑΡΗΣ

Μιλίνκοβιτς: "Σας θέλω πανέτοιμους"

Μιλίνκοβιτς: "Σας θέλω πανέτοιμους"
INTIME SPORTS

Το ξεκίνημα της προετοιμασίας του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής στην Βέροια βρήκε τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς να προτρέπει ακόμη περισσότερο τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής στην Βέροια προέτρεψε ακόμη περισσότερο τους ποδοσφαιριστές του.

Κι αυτό γιατί ο Σέρβος τεχνικός θεωρεί πως η ομάδα του δεν έχει πιάσει ακόμη ούτε το 50% των πραγματικών της δυνατοτήτων για αυτό και επιθυμεί να δει από παιχνίδι σε παιχνίδι και μέσα από την δουλειά στις προπονήσεις ακόμη καλύτερη εικόνα.

Μία στάση που φανερώνει ότι ο Μιλίνκοβιτς δεν επαναπαύτηκε σε καμία περίπτωση στο διπλό του τελευταίου παιχνιδιού στην Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου που είχε αποτελέσει και την πρώτη νίκη στην φετινή χρονιά και το πρωτάθλημα της Super League.

Επιθυμία του είναι η βελτίωση σε θέματα τακτικής, η μείωση των λαθών και κυρίως άπαντες να συνεχίσουνε να βγάζουνε το πάθος και τη διάθεση που έδειξαν στα τελευταία τους παιχνίδια.

«Σας θέλω πανέτοιμους», τους τόνισε χαρακτηριστικά στην ομιλία του τη Δευτέρα ο Μιλίνκοβιτς για να συνεχίσει πως: «Αυξήστε τους ρυθμούς και την αγωνιστική σας προσπάθεια. Δείξατε ότι μπορείτε να καταφέρετε αρκετά πράγματα, αρκεί να συνεχίσετε με την ίδια εργατικότητα και πίστη».

Στο αγωνιστικό κομμάτι η επιστροφή από χθες του Μιχάλη Κύργια είχε σαν αποτέλεσμα ο Σέρβος τεχνικός να μειωθούνε τα προβλήματά του και πλέον απομένει να φανεί αν θα τον συμπεριλάβει και στην βασική ενδεκάδα της Κυριακής στην Βέροια.

Κάτι που θα φανεί σε μεγάλο βαθμό στο αυριανό φιλικό στην Καστοριά και με δεδομένο ότι παρουσία του αντί ενός εκ των Πουλίδο και Έλσνερ θα κάνει πιο γρήγορο το κεντρικό αμυντικό δίδυμο απέναντι στους γρήγορους επιθετικούς της «Βασίλισσας του βορρά».

Κι όσο για το δεύτερο ερώτημά του έχει να κάνει με το ποιον θα τοποθετήσει στο αριστερό άκρο της άμυνάς του μετά την αποβολή του Νίκου Τσουμάνη στην Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο. Ενός ποδοσφαιριστή που δεν είχε απουσιάσει καθόλου σε κάποιο από τα οχτώ επίσημα παιχνίδια της φετινής χρονιάς, στα εφτά του πρωταθλήματος και στο ένα του Κυπέλλου.

Επικρατέστερος για να καλύψει το κενό του είναι ο 22χρονος Γιώργος Μαργαρίτης που ήταν ο βασικός αριστερός μπακ στα φιλικά στην διάρκεια της προετοιμασίας του Άρη σε Βουλγαρία και Ελλάδα που έχει σαφές προβάδισμα σε σχέση με τον Βασίλη Καραγκούνη που είναι ουσιαστικά δεξί μπακ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ