ΑΡΗΣ

Μιλίνκοβιτς: "Μια γροθιά"

Μιλίνκοβιτς: "Μια γροθιά"

O Ζόραν Μιλίνκοβιτς παρέθεσε γεύμα στους ποδοσφαιριστές του παρουσία του τεχνικού τιμ του Άρη με τον Σέρβο τεχνικό να έδωσε το στίγμα του. «Να είμαστε μια γροθιά».

«Να είμαστε μια γροθιά», τόνισε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς πως θα πρέπει να είναι ο Άρης στο περιθώριο του γεύματος που παρέθεσε ο Σέρβος τεχνικός στους ποδοσφαιριστές του παρουσία του τεχνικού τιμ της ομάδας.

Μία κίνηση από τον Σέρβο τεχνικό στην λογική να συσπειρώσει ακόμη περισσότερο το σύνολό του για τα παιχνίδια που ακολουθούν με πρώτο αυτό μεθαύριο με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη.

Τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές του Άρη βρέθηκαν μαζί, έφαγαν σαν μια οικογένεια και είχανε την ευκαιρία να τα πούνε μακριά από την πίεση των αγώνων και να προετοιμαστούν ψυχολογικά εν όψει του ραντεβού που ακολουθεί.

Στο περιθώριο του δείπνου ο Μιλίνκοβιτς τόνισε για το μεθαυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο είπε: " Δεν έχει διαφορά από τους άλλους αγώνες. Κάθε παιχνίδι πρέπει να παλεύουμε για την νίκη. Ο Άρης είναι μια ομάδα που πρέπει έχει στόχο την νίκη σε κάθε αγώνα. Δεν έχουμε περιθώρια. Πρέπει να δίνουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό. Κάθε επόμενο παιχνίδι για την ομάδα είναι κρίσιμο".

Για το δείπνο είπε: "Το πνεύμα της ομάδας πρέπει να είναι σκληρό και όλοι μαζί να είμαστε σαν μια γροθιά. Οι ποδοσφαιριστές, η διοίκηση και το τεχνικό τιμ μια οικογένεια. Θέλουμε να είμαστε μαζί πάντα και στα καλά, αλλά και στα άσχημα".

Για τον τραυματισμό του Παπαδόπουλου υπογράμμισε: "Δυστυχώς έχουμε την απουσία τον Γιάννη, άρα σε αυτό το παιχνίδι θα χρησιμοποιήσω παίκτες που αγωνίστηκαν περισσότερο, γιατί δεν έχουμε περιθώρια για δοκιμές. Όσοι έπαιξαν μέχρι τώρα θα παίξουν και σε αυτό το παιχνίδι".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ