ΑΡΗΣ

Μήνυμα μέσω αποχής

Μήνυμα μέσω αποχής

Η εκλογική διαδικασία της Κοινωνίας Μελών Άρη για το πρωτάθλημα συμμετοχής της ομάδας, της Β΄ ή της Γ΄ Εθνικής, στην νέα αγωνιστική περίοδο ολοκληρώθηκε με το ποσοστό αποχής να αγγίζει το 94%.

Με το ποσοστό αποχής να αγγίζει το 94% ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία της Κοινωνίας Μελών Άρη για το πρωτάθλημα συμμετοχής της ομάδας στην νέα αγωνιστική περίοδο. Αυτό της Β΄ ή της Γ΄ Εθνικής.

Οι κάλπες έκλεισαν με μία παράταση ενός τετάρτου όπως αποφασίστηκε αλλά παρόλα αυτά επί συνόλου περίπου 10.007 μελών της Κοινωνίας Μελών Άρη ψήφισαν για το αν η ομάδα αγωνιστεί στην Β’ ή την Γ’ Εθνική μόλις 663 με το μήνυμα να ήταν όσο πιο ξεκάθαρο γινόταν.

Το ποσοστό άγγιξε το 94% με αποτέλεσμα η εκλογική διαδικασία που είχε αποφασιστεί στο τέλος της γενικής συνέλευσης της ΚΜΑ πριν από δύο ημέρες να στεφθεί με απόλυτη αποτυχία. Για την ιστορία υπήρξανε 365 «ναι» στη Β΄ Εθνική και 282 «ναι» στη Γ΄ Εθνική ή διαφορετικά υπέρ της λύσης της εταιρίας και της ειδικής εκκαθάρισης, άκυρα 7 και λευκά 9.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Πάνος Στεφανίδης, τοποθετήθηκε σχετικά μέσω του λογαριασμού του στο facebook για την σημερινή εκλογική διαδικασία αναφέροντας: «Το μήνυμα είναι ένα. Ο κόσμος κουράστηκε, βαρέθηκε και ίσως μετά από τόσα λάθη στα οποία παρασύρθηκε, πήρε την απόφαση να απέχει. Καιρός να πάρουν τις αποφάσεις αυτοί που έχουν τις θέσεις και τις ευθύνες. Εμείς εδώ είμαστε».

Το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών Άρη είναι λογικό από το μεγάλο ποσοστό της αποχής να είναι προβληματισμένο και δεν αποκλείεται να προγραμματιστεί ακόμη και έκτακτη σύσκεψη για να αποφασιστεί το τι μέλλει γενέσθαι.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ