ΑΡΗΣ

Μήνυμα αισιοδοξίας από τον Αλκαράθ

Μήνυμα αισιοδοξίας από τον Αλκαράθ

Ο Λούκας Αλκαράθ έδωσε το παρών στην Πρωτοχρονιάτικη γιορτή της ΠΑΕ Άρης και έστειλε το μήνυμα αισιοδοξίας του για την συνέχεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Την αισιοδοξία του για το 2013 εξέφρασε ο τεχνικός του Άρη, Λούκας Αλκαράθ, στην Πρωτοχρονιάτικη γιορτή της ΠΑΕ που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής(30/12).

Ο Ισπανός προπονητής του Άρη εξέφρασε την σιγουριά του πως μέσα από την σκληρή δουλειά θα υπάρξει η βαθμολογική αναρρίχηση στην διάρκεια του β' γύρου του πρωταθλήματος της Super League.

" Εύχομαι υγεία σε όλους και μία καλή χρονιά. Είμαι αισιόδοξος για το 2013. Με σκληρή δουλειά από όλους θα καταφέρουμε να βγάλουμε τον Άρη από τη δύσκολη θέση και να τον ανεβάσουμε στη βαθμολογία", τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του.

Κι όσο για τον Πορτογάλο Νούνο Κοέλιο πρόσθεσε: " Εύχομαι αυτή η γιορτή να αποτελέσει την αρχή για επιτυχίες το 2013. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους και πιστεύω ότι θα υλοποιήσουμε τον στόχο μας".

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Αλκαράθ μπορεί να είχε χάσει την χθεσινή προπόνηση λόγο της ώρας άφιξής του στην Θεσσαλονίκη από την Ισπανία αλλά σήμερα ήταν παρών στην τελευταία για το 2013.

Όχι όμως και ο Νταβίντ Αγκάνθο που εξαιτίας της φλεγμονής στο γόνατό του θα χάσει το πρώτο παιχνίδι για το 2013. Αυτό της Κυριακής κόντρα στον Πανιώνιο στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την πρεμιέρα του Β' γύρου του πρωταθλήματος της Super League.

Για τον λόγο αυτό και ήδη ασχολείται με τον αντικαταστάτη του με αυτός να είναι ένας εκ των Τριανταφυλλάκου, Αγγελούδη και Κανούλα εκτός και αν αλλάξει κάτι μέχρι το Σάββατο με τον Αγκάνθο. Μία εξέλιξη που φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη.

Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως ο Άγγελος Σπυρίδων θα έχει μαζί του στην διεύθυνση του αγωνιστικού τμήματος τους Κώστα Τικπασάνογλου και Παναγιώτη Αλεξανδρίδη, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Κοινωνίας Μελών.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης ανέφερε: " Στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Άρης, μετά από πρόταση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου, Ιωάννη Ψηφίδη, η οποία έγινε αποδεκτή από τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, στο πλαίσιο της γενικότερης αναδιοργάνωσης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ σε όλα τα επίπεδα, αποφασίστηκε ο διαχωρισμός του διοικητικού και του αγωνιστικού.

Στο αγωνιστικό, η διεύθυνση ανατέθηκε σε μια τριμελή επιτροπή αποτελούμενη από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Άγγελο Σπυρίδων, Κώστα Τικπασάνογλου και Παναγιώτη Αλεξανδρίδη, ως εκπροσώπου του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωνίας Μελών Άρη.

Η προαναφερόμενη τριμελή επιτροπή, σε άμεση συνεργασία με τον Γιάννη Μιχαλήτσο, θα χειρίζεται όλα τα θέματα που άπτονται του αγωνιστικού, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του σε όλα τα επίπεδα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ