ΑΡΗΣ

Μετά τον Τσέζαρεκ η σειρά του Σηφάκη

Μετά τον Τσέζαρεκ η σειρά του Σηφάκη
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης αφού διευθέτησε το θέμα της προσφυγής του Ντάνιελ Τσέζαρεκ ρίχνει το βάρος της σε αυτήν του Μιχάλη Σηφάκη.

Σε συμφωνία με τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ ήρθε η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης για το θέμα της προσφυγής του και πλέον επιθυμεί κάτι ανάλογο να πετύχει και με τον Μιχάλη Σηφάκη.


Κι αν στην περίπτωση του Κροάτη επιθετικού απομένει μόνο το τυπικό κομμάτι σε αυτήν του διεθνή τερματοφύλακα θα πρέπει να του καταβληθεί συγκεκριμένο ποσό μεθαύριο για να αποσυρθεί ώστε να μην εκδικαστεί την Δευτέρα.

Η συμφωνία της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης με τον Τσέζαρεκ για το θέμα της προσφυγής του επιβεβαιώθηκε σήμερα δια στόματος του νομικού του εκπροσώπου, Αργύρη Λίβα, με τον οποίο χθες είχε συνάντηση στην Αθήνα ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης.


Βάσει του συμβιβασμού που επιτεύχθηκε ο Τσέζαρεκ θα εισπράξει συνολικά 250.000 ευρώ. Ένα ποσό που αντιστοιχεί στα δεδουλευμένα του συν ένα ακόμη μικρό ποσό από το υπόλοιπο της σύμβασής του ενώ όσον αφορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του θα είναι ομάδα εκτός Ελλάδας.


Όσο για τον Σηφάκη μετά τη συνάντηση της περασμένης Παρασκευής μεταξύ του εκπροσώπου του, Παύλου Τοπίδη, με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης στα γραφεία της στην Θεσσαλονίκη θα πρέπει μεθαύριο να του καταβληθεί ένα συγκεκριμένο ποσό.


Σε περίπτωση που αυτό γίνει τότε θα αποσυρθεί η προσφυγή που έχει καταθέσει για τα χρήματα που του οφείλονται και όχι για την ελευθερία του αφού όπως τονίζει η πλευρά του διεθνή τερματοφύλακα θα τιμήσει το συμβόλαιό του με τον Άρη που ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.


Στα αγωνιστικό κομμάτι μετά το χθεσινό ρεπό οι ποδοσφαιριστές του Άρη είχανε σήμερα μία απογευματινή προπόνηση με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Λεβαδειακό.


Σε ότι αφορά την κατάσταση των τραυματιών, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σάκης Πρίττας και Γιάννης Γιαννιώτας που είναι να επιστρέψουν στις προπονήσεις μεθαύριο Πέμπτη ενώ απόντες ήταν οι διεθνής με την Εθνική ομάδα νέων Κατίδης και Διούδης.


Τέλος δεν θα πρέπει να αποκλειστεί μέχρι την επόμενη Τρίτη που ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου να τεθεί εκ νέου θέμα Σέρχιο Κόκε παρά την ρήξη στις σχέσεις των δύο πλευρών που φάνηκε να προκύπτει την περασμένη εβδομάδα.


Σε ένα διάστημα όπου ο Ισπανός και ελεύθερος έμεινε από την Ράγιο Βαγιεκάνο και με την Λέγκια Βαρσοβίας δεν συμφώνησε παρά το ταξίδι του το βράδυ της Κυριακής στην πρωτεύουσα της Πολωνίας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ