ΑΡΗΣ

"Δίνει αέρα και διάθεση στον Άρη ο Τσιώλης"

"Δίνει αέρα και διάθεση στον Άρη ο Τσιώλης"
INTIME SPORTS

Για τις αλλαγές που έφερε ο νέος προπονητής του Άρη, Σάκης Τσιώλης, μίλησε ο μέσος των "κίτρινων", Κώστας Μενδρινός.

Ο άσος του Άρη αναφέρθηκε επίσης στον πρώην προπονητή του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, αλλά και για πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα του στο σκοράρισμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μενδρινού στον "NovaΣΠΟΡ FM":

Για τις αλλαγές που έφερε στον Άρη ο νέος προπονητής του, Σάκης Τσιώλης:

«Ο κύριος Τσιώλης έφερε στον Άρη καλή ψυχολογία. Κάθε φορά που αλλάζει προπονητή μια ομάδα, αλλάζει και η ψυχολογία της. Απλώς χθες έτυχε και βάλαμε μαζεμένα τα γκολ, ενώ μέχρι τώρα δυσκολευόμασταν στο σκοράρισμα. Από άποψη τακτικής, δεν μπορεί να δώσει τίποτα ένας νέος προπονητής. Στον τομέα αυτό θα προσφέρει μετά από έναν-δύο μήνες. Δίνει όμως “αέρα” και διάθεση στους παίκτες.

Πριν το παιχνίδι δεν μας είπε τίποτα άλλο από αυτά που λένε οι προπονητές στους ποδοσφαιριστές. Χθες όμως δείξαμε μια διάθεση που έως τώρα δεν είχαμε. Η νίκη αυτή μας μία βαθμολογική ανάσα και τώρα θα πάμε ακόμη καλύτερα».

Αν ο Σάκης Τσιώλης ταιριάζει στον Άρη:

«Τον είχα προπονητή και πριν από περίπου έξι χρόνια. Του αρέσει και η επίθεση και η άμυνα. Αυτό μας είπαν και παιδιά από τον Ολυμπιακό Βόλου με τα οποία μιλήσαμε. Ότι δηλαδή έχει διάθεση, δουλεύει αρκετά και θέλει οι ομάδες του να τρέχουν αρκετά».

Όσον αφορά τη διακοπή της συνεργασίας του Άρη με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ:

«Μπορεί σε κάποια παιδιά να μην ταίριαζε το σύστημα που επέλεγε. Παλιά κυνηγάγαμε το 1-0. Τον κύριο Κούπερ τον ενδιέφερε να παίρνουμε τα αποτελέσματα ακόμη κι αν δεν παίζαμε πολύ καλά. Σε κάποιους άρεσε αυτό, σε κάποιους όχι. Δεν γίνεται όλοι οι παίκτες να συμφωνούν με την τακτική που εφαρμόζει ο κάθε ποδοσφαιριστής. Είναι θέμα απόψεων».

Τέλος για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Άρης στο σκοράρισμα:

«Δεν είναι θέμα παικτών. Υπάρχει και ο Κόκε και ο Τσέζαρεκ που βρίσκουν δίχτυα. Το θέμα είναι ότι είχε δημιουργηθεί και σε εμάς η ιδέα, ότι δεν βάζουμε γκολ. Το είχαμε πιστέψει κι εμείς. Δεν είναι θέμα ποιότητας. Η ψυχολογία φταίει για όλα. Θα ήταν διαφορετικά όλα στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, εάν δεν έμπαινε το γκολ του Λαζαρίδη».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ