ΑΡΗΣ

Μεγάλος φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας του Άρη

Μεγάλος φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας του Άρη
Άρης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κατσουράνης, Βέλλιος, Σαλπιγγίδης και Μπρίτο είναι μερικά από τα ονόματα που θα δώσουν το "παρών" στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στο φιλανθρωπικό ματς του Άρη με την Μικτή Αγάπης.

Ο Άρης σε συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές που συνθέτουν τη λεγόμενη "Μικτή Αγάπης", ομάδα που αποτελείται από μεγάλα ονόματα ποδοσφαιριστών διαφόρων ομάδων της Super League, δίνουν αγώνα την Πέμπτη 5 Μαΐου στο "Κλεάνθης Βικελίδης" προκειμένου να στηρίξουν το έργο φιλανθρωπικών ιδρυμάτων και οργανώσεων.

Κυριάκος Στρατηλάτης, Γιάννης Ζαραδούκας, Νίκος Λαζαρίδης, Ανέστης Αναστασιάδης, Ιβαν Μαλόν, Ρομπέρτο Μπατιόν, Χαβιέρ Ούμπιδες, Ροζέριο, Εμάνουελ Περόνε, Ντιέγκο Ρομάνο, Εντουάρντο Μπρίτο, Νίκος Αναστασόπουλος, Στέφανος Σιόντης, Θωμάς Ναζλίδης, Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι, Πέδρο Άρτσε, Απόστολος Βέλλιος, Χαβίτο, αλλά και οι Κώστας Κατσουράνης και Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο προπονητής της Κ17 του ΑΡΗ, Δημήτρης Σίτσας, θα αγωνιστούν κόντρα στην ομάδα στον Άρη, στο "Κλεάνθης Βικελίδης" του σε ένα δυνατό παιχνίδι ενώ μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια θα διατεθεί στο Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος. Επιπλέον, οι φανέλες των παικτών θα δοθούν στη συνέχεια στο Charity Idols προκειμένου να δημοπρατηθούν και τα έσοδα να διατεθούν σε κοινωφελή ιδρύματα.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αναστάσιος Κάκος και βοηθοί οι Κωνσταντίνος Βλάχος και Σπύρος Κωνσταντινίδης ενώ στον αγώνα θα παίξουν τόσο ο προπονητής του Άρη, Νίκος Αναστόπουλος όσο και ο έφορος και επενδυτής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Θεόδωρος Καρυπίδης, με τα εισιτήρια να τιμολογούνται σε 5 και 10 ευρώ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ