ΑΡΗΣ

Με Βελλίδη στο ντέρμπι

Με Βελλίδη στο ντέρμπι
INTIME SPORTS

Ο Μάρκος Βελλίδης παρά τον διπλό του τραυματισμό από το παιχνίδι της Κέρκυρας δεν αναμένεται να χάσει το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι πιθανότητες είναι με τον Μάρκο Βελλίδη ώστε να μπορέσει να είναι ο βασικός τερματοφύλακας του Άρη στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο τερματοφύλακας του Άρη επέστρεψε με διπλό τραυματισμό από το χθεσινό παιχνίδι στην Κέρκυρα έχοντας ένα χτύπημα στα πλευρά του και ένα διάστρεμμα.

Για τον λόγο αυτό ο Βελλίδης εξετάστηκε σήμερα από τον γιατρό του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή, όπου και διαπιστώθηκε ότι ναι μεν έχει ένα χτύπημα στα πλευρά αλλά δεν μπορεί αυτό να του στερήσει την συμμετοχή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.Μάλιστα περισσότερο ανησυχητικό δείχνει να είναι το διάστρεμμα που έχει αλλά παρόλα αυτά ούτε αυτό φαίνεται αρκετό να τον αφήσει εκτός μάχης.

Κι όσο για τον Δημήτρη Διαμαντάκο αν και ήταν καλύτερα σήμερα πρόκειται το απόγευμα να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί σε ποια κατάσταση βρίσκεται και αν θα είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής ή όχι.Στο δικαστικό μέτωπο τέλος για σήμερα είναι προγραμματισμένες οι προσφυγές των Γκαρσία, Αραβίδη και Μενδρινού με τις δυο πρώτες να βρίσκονται στο στάδιο της έφεσης και του τρίτου στο τελικό πριν από την εφαρμογή των ποινών.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ