ΑΡΗΣ

Με προβολείς 6-3 την Κ-20

Με προβολείς 6-3 την Κ-20
INTIME SPORTS

Τα χαρτιά του ενόψει ΠΑΟΚ, άνοιξε ο Τσιώλης κόντρα στην ομάδα των νέων. Διαβάστε γιατί ζήτησε να ανάψουν οι προβολείς και ποιος παίκτης σημείωσε δύο από τα έξι γκολ.

Ο Σάκης Τσιώλης είχε την ευκαιρία να ανοίξει τα χαρτιά του στο οικογενειακό διπλό με την Κ-20 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" εν όψει του τοπικού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός του Άρη είδε τους ποδοσφαιριστές του μετά από τέσσερα 25λεπτα να επικρατούνε με 6-3 με τα γκολ να πέτυχαν οι Πρίττας, Πορτίγια, Γιάκομπ, Ακόστα και δύο ο Καστίγιο.

Όσο για την ομάδα του Νίκου Πασσιαλή σκόραραν οι Αγγελούδης, Λένος και Ρένια ενώ για αύριο το πρόγραμμα του Άρη περιλαμβάνει μία απογευματινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρυσίου.


Στα χαρακτηριστικά του οικογενειακού διπλού πέραν του ότι δοκίμασε ο Τσιώλης ήταν ότι αυτό διεξήχθη με αναμμένους τους προβολείς όπως είχε ζητήσει ο Καρδιτσιώτης τεχνικός.


Κι αυτό για να βάλει τους ποδοσφαιριστές του στην λογική των συνθηκών της αναμέτρησης της Κυριακής που θα είναι η πρώτη εντός έδρας που θα ανάψουνε οι προβολείς σε αντίθεση με τις δύο που προηγήθηκαν με Ατρόμητο και Skoda Ξάνθη.


Από εκεί και πέρα ο Τσιώλης δείχνει να επιμένει στην λογική της ενδεκάδας που παρέταξε την περασμένη Κυριακή στο Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη με τους Βικτοράς Γιάκομπ και Νέρι Καστίγιο να φλερτάρουνε για μία θέση.

Συνάντηση με οργανωμένους το Σάββατο


Την ίδια ώρα η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται σε ιδιαίτερα έντονους ρυθμούς από τους φιλάθλους του Άρη με την διοίκηση της ΠΑΕ να έχει προγραμματίσει συνάντηση με τους οργανωμένους το Σάββατο ώστε να τους επιστήσει την προσοχή τους.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ