ΑΡΗΣ

Με Ουντότζι στο Ηράκλειο

Με Ουντότζι στο Ηράκλειο
Ουντότζι INTIME SPORTS

Ο Σαλόζε Ουντότζι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη από τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ στο γήπεδο "Θ. Βαρδινογιάννης".

Στην αποστολή του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» συμπεριλήφθηκε από τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς και ο Σαλόζε Ουντότζι.

Ο Σέρβος τεχνικός συμπεριέλαβε μεταξύ άλλων και τον Νιγηριανό επιθετικό παρά τις ενοχλήσεις του από το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Πλατανιά στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Το σημερινό πρόγραμμα του Άρη περιλάμβανε μία απογευματινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο στην επόμενη μέρα του αποκλεισμού από την συνέχεια του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Μία απογευματινή προπόνηση που είχε και ευχάριστες και δυσάρεστες ειδήσεις για τον Άρη, εν όψει του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ στο γήπεδο "Θ. Βαρδινογιάννης", την Κυριακή στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Τα "καλά νέα" ήρθαν από τον Σαλόζε Ουντότζι, ο οποίος έδωσε το παρών στην αποστολή και μέχρι την τελευταία στιγμή θα παλέψει για να συμμετέχει κανονικά στη "μάχη" της Κρήτης.

Τα «άσχημα» νέα ήρθαν από τον Ανδρέα Ηρακλή, ο οποίος είχε τη θέληση να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε μετά από το διάστρεμμα στον αριστερό του αστράγαλο που είχε υποστεί στο πρώτο ημίχρονο του χθεσινού παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Σέρβος τεχνικός πήρε στην αποστολή του μεταξύ άλλων και τους Ιμπέχ, Παπαδόπουλο και Τριανταφυλλάκο που είχε αποκλείσει από την αποστολή του χθεσινού παιχνιδιού.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Μιλίνκοβιτς ανακοίνωσε τους 19 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή με αυτούς να είναι οι: Αγκάνθο, Έλσνερ, Iμπέχ Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Κύργιας, Μανιάς, Μαργαρίτης, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουμάνης και Ψυχογιός.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο τιμωρημένος Μπάμπης Οικονομόπουλος που είχε αποβληθεί στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Αύριο, τέλος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία μεσημεριανή προπόνηση στο "Δασυγένειο", ενώ το απόγευμα η αποστολή της ομάδας θα πετάξει για το Ηράκλειο της Κρήτης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ