ΑΡΗΣ

Με Ουμπίδες στην Τούμπα

Με Ουμπίδες στην Τούμπα
INTIME SPORTS

Μετά τους Ρικάρντο Φατί και Μανόλη Παπαστεριανό, και ο Χαβιέ Ουμπίδες θα βρίσκεται στην διάθεση του Μανουέλ Μασάδο για το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ το απόγευμα της Κυριακής στην Τούμπα.

Ο Χαβιέ Ουμπίδες μπορεί να ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα ωστόσο ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Άρη θα δώσει κανονικά το παρών στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Η μαγνητική που υποβλήθηκε χθες ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μπορεί να έδειξε ότι ταλαιπωρείται με αιμάτωμα στην γάμπα του ωστόσο αύριο πρόκειται να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη στην ολοκλήρωση της προετοιμασίας.

Ο Ουμπίντες ακολούθησε για προληπτικούς λόγους ατομικό πρόγραμμα προπόνησης με σκοπό να υποχωρήσει ο τραυματισμός του με τον Μανουέλ Μασάδο να είχε συζήτηση με τον γιατρό του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή.

Σε αυτήν ο 56χρονος Πορτογάλος τεχνικός ενημερώθηκε για το πώς έχει ακριβώς η κατάσταση του Ουμπίντες και ότι μπορεί να τον υπολογίζει για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Αυτό που απομένει να φανεί πλέον από την στιγμή που θεωρείται δεδομένο ότι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Άρη θα συμπεριληφθεί στην αποστολή είναι αν θα είναι και στην βασική ενδεκάδα κάτι που αν δεν συμβεί ο Γιάννης Γιαννιώτας φαντάζει ως ο βασικός αντικαταστάτης του.

Ο Μασάδο δε αναφερόμενος στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA για το ενδεχόμενο να έχει και τον Ουμπίντες στην διάθεσή του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ υπογράμμισε πως: " Όσο πιο πολλές επιλογές έχεις στο οπλοστάσιό σου, τόσο πιο ευχάριστα νιώθεις.

Όντως ο Χαβιέρ αντιμετώπισε κάποια προβλήματα, είχε αρκετές ενοχλήσεις, δούλεψε όμως πάρα πολύ και αυτή τη στιγμή είναι στο τελευταίο στάδιο για να γυρίσει και να προπονηθεί με την ομάδα. Εάν ολοκληρώσει την προπόνηση του Σαββάτου κανονικά, θα είναι στη διάθεσή μας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ