ΑΡΗΣ

Με οδηγό την πρόκριση στο φινάλε με Δόξα

Με οδηγό την πρόκριση στο φινάλε με Δόξα

Με τον αέρα της πρόκρισης στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος και παρά τις απουσίες ο Άρης θέλει να κλείσει με νίκη το 2011 αύριο το απόγευμα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με την Δόξα Δράμας (28/12, 19:30).

Κάτι παραπάνω από μονόδρομος αποτελεί για τον Άρη η νίκη αύριο κόντρα στην Δόξα Δράμας στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 3 αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (28/12, 19:30).

Κι αυτό ώστε το σύνολο του Μίχαλ Πρόμπιερζ να μην έχει νέες απώλειες και να μπορέσει να αρχίσει να καλύπτει το χαμένο έδαφος στον πίνακα της βαθμολογίας.

Ο 39χρονος Πολωνός τεχνικός σύμφωνα με το πώς προτίθεται να παρατάξει το σύνολό του αύριο το απόγευμα κόντρα στους "μαυραετούς" της Δράμας φανερώνει πως επιθυμία του είναι να στηριχθεί στο 45λεπτο της επίτευξης της πρόκρισης επί του Πανθρακικού στην Κομοτηνή, αυτό της επανάληψης, στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η προετοιμασία του Άρη ολοκληρώθηκε με μία απογευματινή προπόνηση μετά το τέλος της οποίας ο Πρόμπιερζ ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή του για το αυριανό παιχνίδι.

Αυτοί είναι οι: Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Νέτο, Μίσελ, Τόχα, Λαζαρίδης, Ντίκο, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Σολτάνι, Ουμπίντες, Τσέζαρεκ, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Καπετάνος, Κατίδης, Ακόστα και Γιαννιώτας.

Όπως αναμενόταν εκτός έμειναν ο Καστίγιο που προπονείται με το δεύτερο γκρουπ αλλά και οι Παπαστεριανός και Πρίττας που προπονούνται μόνοι τους, οι Σηφάκης και Πορτίγια που βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας όπως και ο τραυματίας Σανκαρέ.

Απόντες όντας ανέτοιμοι ακόμη μετά τους τραυματισμούς τους είναι οι Βράνιες και Γκαρσία αλλά και ο τιμωρημένος Φατί που θα εκτίσει αύριο την μία αγωνιστική της τιμωρίας του από την συμπλήρωση των τεσσάρων κίτρινων καρτών του.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Άρης θα ξεκινήσει με διάταξη 4-2-3-1 με τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Ντίκο και Λαζαρίδη και στα μπακ τον Μίσελ αριστερά και τον Κασναφέρη στα δεξιά.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Τόχα και Κατίδης έχοντας μπροστά τους σε ρόλο ελεύθερου επιθετικού τον Σολτάνι και στην κορυφή της επίθεσης τον Τσέζαρεκ. Όσο για τις θέσεις των ακραίων χαφ θα είναι ο Ουμπίντες στα αριστερά και ο Νέτο στα δεξιά.

Μεταξύ άλλων η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης ποντάρει και στην δυναμική παρουσία των φιλάθλων του Άρη στις κερκίδες του "Κλεάνθης Βικελίδης" στο αυριανό παιχνίδι με την Δόξα Δράμας για αυτό και έβαλε τις εξής τιμές: Για τις θύρες 1, 3 10 ευρώ, για την θύρα 2 και την θύρα 9 20 ευρώ και για την θύρα 7 (επίσημα) 40 ευρώ.

Σχετικά με το αυριανό παιχνίδι με την Δόξα Δράμας ο αρχηγός του Άρη, Νίκος Λαζαρίδης, δήλωσε στην κάμερα της NOVA: " Έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας από το οποίο πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς, διότι αυτή την στιγμή η ομάδα έχει καλή ψυχολογία, μετά την πρόκριση στο κύπελλο. Οπότε πάμε να κερδίσουμε για να ανεβούμε και βαθμολογικά".

Κι όσο για τον Γιώργο Κατίδη ο διεθνής μέσος του Άρη πρόσθεσε: " Νομίζω ότι δεν έχουν σημασία τόσο οι γιορτές, αλλά το παιχνίδι της Τετάρτης, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Σίγουρα κάποιοι στενοχωρήθηκαν που δεν πέρασαν περισσότερο χρόνο με τις οικογένειές τους, αλλά προτεραιότητα είναι τα παιχνίδια. Θέλουμε να κερδίσουμε και τα δύο που ακολουθούν".

Σχετικά δε για την θέση που του ταιριάζει είπε: " Πέρυσι χρησιμοποιήθηκα περισσότερο στην μεσαία γραμμή, αλλά στην Εθνική έπαιξα πιο μπροστά και πέτυχα αρκετά γκολ. Βέβαια δεν νομίζω πως θα με χρησιμοποιεί συνέχεια εκεί. Και τερματοφύλακας αν χρειαστεί να παίξω, θα δώσω ότι καλύτερο έχω!".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ