ΑΡΗΣ

Με νέα φανέλα κόντρα στην Καλλονή

Με νέα φανέλα κόντρα στην Καλλονή

Ο Άρης θα υποδεχθεί την ΑΕΛ Καλλονής το απόγευμα της Κυριακής στο "Κ. Βικελίδης" με τους ποδοσφαιριστές του να φορούν την νέα φανέλα της ομάδας.

Φορώντας την νέα φανέλα της ομάδας οι ποδοσφαιριστές του Άρη πρόκειται να υποδεχθούν μεθαύριο Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την ΑΕΛ Καλλονής.

Για τον λόγο αυτό και η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης όλες τις τελευταίες μέρες βρισκόταν σε ανοιχτή γραμμή με την εταιρία που θα ντύσει και φέτος την ομάδα της Θεσσαλονίκης σχετικά με τις νέες φανέλες της ομάδας.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι έγινε προσπάθεια για να παρουσιαστεί και επίσημα η νέα φανέλα στα μέσα της τρέχουσας βδομάδας κάτι όμως που δεν κατέστη εφικτό.

Με νέα φανέλα κόντρα στην Καλλονή

Η νέα φανέλα του Άρη που θα φορεθεί στο ματς με την ΑΕΛ Καλλονής

Ωστόσο την Κυριακή στο παιχνίδι με την ΑΕΛ Καλλονής οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα εμφανιστούν μεν με τις νέες κίτρινες φανέλες, όχι όμως με τις επετειακές για τα 100 χρόνια, και θα υπάρχει στα πλάγια τυπωμένο το σήμα του θεού του πολέμου Άρη.

Η πρώτη παρουσίασή τους έγινε σε ηλεκτρονική μορφή για να πάρουν όλοι μια πρώτη γεύση και λογικά στην διακοπή του πρωταθλήματος στις αρχές Σεπτεμβρίου θα γίνει και ζωντανά η επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ