ΑΡΗΣ

Με Κύργια και νέο αίμα

Με Κύργια και νέο αίμα
INTIME SPORTS

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει τον Μιχάλη Κύργια στο αυριανό φιλικό στην Καστοριά (17:00) όπως και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Την ευκαιρία να τεστάρει τον Μιχάλη Κύργια θα έχει ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς στο αυριανό φιλικό στην Καστοριά (17:00) όπως και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός που επέστρεψε χθες στις προπονήσεις μετά από 23 ημέρες απουσίας εξαιτίας της θλάσης που είχε υποστεί το πώς θα ανταποκριθεί στο αυριανό φιλικό θα αποτελέσει κριτήριο.

Κριτήριο για το αν ο Σέρβος τεχνικός του Άρη μπορεί να υπολογίζει στον Κύργια για το παιχνίδι της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας με την «Βασίλισσα του βορρά».Το σημερινό πρόγραμμα του Άρη περιλάμβανε διπλή προπόνηση, το πρωί έγιναν ασκήσεις με βάρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και το απόγευμα προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο.

Μετά την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή εν όψει του αυριανού φιλικού με την ομάδα της Καστοριάς στο ΟΑΚΑ του δήμου Καστοριάς.

Η αποστολή αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Αγγελούδης, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Γρηγοριάδης, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Κοντοβάς, Κοτσαρίδης, Κύργιας, Λεμονής, Μανιάς, Μπάλιος, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Παπαδόπουλος, Σουνάς και Τσουμάνης.

Η αποστολή του Άρη πρόκειται να αναχωρήσει αύριο το πρωί οδικώς για την Καστοριά και το μεσημέρι θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο της πόλης.

Όσοι ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν αύριο το πρωί στο «Δασυγένειο».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ