ΑΡΗΣ

"Κόκκινο" σε Καστίγιο για Αγρίνιο

"Κόκκινο" σε Καστίγιο για Αγρίνιο
INTIME SPORTS

Ο Νέρι Καστίγιο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην ολοκλήρωση του σημερινού προγράμματος του Μανουέλ Μασάδο στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου κι έτσι δεν θα κάνει την επανεμφάνισή του ούτε μεθαύριο στο Αγρίνιο.

Το πέρας του τριήμερου ρεπό του Μανουέλ Μασάδο στους ποδοσφαιριστές του για τις γιορτές του Πάσχα βρήκε τον Νέρι Καστίγιο να αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην ολοκλήρωση του προγράμματος της προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου στο γόνατό του.

Κάτι που σημαίνει ότι ο διεθνής Μεξικανός επιθετικός τελικά δεν θα συμπεριληφθεί στην αυριανή 18άδα που θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Σε μία προπόνηση όπου ο Πορτογάλος τεχνικός του Άρη είδε τους Φράνσις Ντίκο και Στέλιο Τσουκάνη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων.

Αμφότεροι δύσκολα να βρίσκονται στην αποστολή που θα ανακοινωθεί αύριο το μεσημέρι και ειδικότερα ο δεύτερος που έχει έντονους πόνους στον αχίλλειο τένοντά του.

Εκτός των Ντίκο και Τσουκάνη ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Κώστας Καζναφέρης που ωστόσο έχει δηλωθεί στα δύο τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος για τον Άρη να εκτίσει τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του λόγω συμπλήρωσης κίτρινων καρτών. Μεθαύριο στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό και την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με την Κέρκυρα.

Όσο για τον Μανώλη Παπαστεριανό συμμετείχε στην σημερινή προπόνηση του Άρη δίχως να αισθανθεί κάποιο πρόβλημα στο χειρουργημένο του αριστερό του γόνατο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αυριανή 18άδα για το Αγρίνιο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ