ΑΡΗΣ

Με φουλ επίθεση

Με φουλ επίθεση
Τριανταφυλλάκος

Ο Άρης ολοκλήρωσε το απόγευμα την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης (06/01, 19:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου η νίκη είναι μονόδρομος στην μάχη της παραμονής.

Με μία απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης (06/01, 19:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου η νίκη είναι μονόδρομος στην μάχη της παραμονής.

Μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης που έγινε στο «Δασυγένειο» ο Σούλης Παπαδόπουλος επέλεξε τους 20 ποδοσφαιριστές του που συγκροτούν την αποστολή τους με τους Τάτο και Κύργια να έμειναν εκτός όντας τιμωρημένοι.

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους: Αγκάνθο, Πουλίδο, Αγγελούδη, Γιαννίτση, Διούδη, Ηρακλή, Καραγιάννη, Καραγκούνη, Κοτσαρίδη, Μανιά, Μαργαρίτη, Μπουζάνη, Νταμαρλή, Οικονομόπουλο, Παπαδόπουλο, Ρένια, Σουνά, Σταυρόπουλο, Τσουκάνη και Τσουμάνη.

Ο Παπαδόπουλος γνωρίζοντας πως η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη προτίθεται να παρατάξει το σύνολό του με φουλ επίθεση. Κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται στην βασική ενδεκάδα εκτός των Μανιά, Αγκάνθο και Αγγελούδη να βρεθεί και ο Σουνάς στα αριστερά της επίθεσης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ