ΑΡΗΣ

Με δύο διοικήσεις με ΟΦΗ

Με δύο διοικήσεις με ΟΦΗ

Ο Θωμάς Γιώτας παραιτήθηκε από το δ.σ. του ΑΣ Άρης την ίδια ώρα που όλα δείχνουνε πως η αίτηση ανάκλησης της διοίκησης της ΠΑΕ με πρόεδρό της τον Λάμπρο Σκόρδα θα κατατεθεί αύριο στο Ειρηνοδικείο.

Την παραίτησή του από το δ.σ. του ΑΣ Άρης υπέβαλε ο Θωμάς Γιώτας κι ενώ όλα δείχνουνε πως η αίτηση ανάκλησης της διοίκησης της ΠΑΕ με πρόεδρό της τον Λάμπρο Σκόρδα θα κατατεθεί αύριο στο Ειρηνοδικείο. Κάτι που σημαίνει ότι στο μεθαυριανό παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον ΟΦΗ η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα έχει δύο διοικήσεις.

Η παραίτηση Γιώτα από την θέση του προέδρου του ΑΣ Άρης ήρθε υπό το βάρος της έντονης κριτικής που ασκήθηκε κυρίως για την απουσία του από την χθεσινή έκτακτη γενική συνέλευση της Τετάρτης.

Αυτό που απομένει πλέον να φανεί είναι αν θα γίνει αναδιάρθρωση του δ.σ. του ΑΣ Άρης με την συμπλήρωση ενός αναπληρωματικού μέλους και με ένα από τα αυτά να εκτελεί χρέη προέδρου είτε θα γίνουνε ενέργειες για αίτηση νέας διοίκησης Πρωτοδικείου.

Μία εξέλιξη που είναι πολύ πιθανό να επηρεάσει τις εξελίξεις στην ΠΑΕ Άρης αφού ο ΑΣ καλείται να τοποθετηθεί στην απόφαση της χθεσινής γενικής συνέλευσης της ΚΜΑ για αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ και ανάκληση της διοίκησης Σκόρδα.

Ήδη πάντως αναπτύχθηκε φημολογία για πρόθεση του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Άρης Νικήτα Ματθαίου να ηγηθεί σχήματος για τον ΑΣ. Από εκεί και πέρα ο πρόεδρος της ΚΜΑ, Πάνος Στεφανίδης, όπως όλα δείχνουν θα καταθέσει αύριο στο ειρηνοδικείο την αίτηση ανάκλησης της διοίκησης Σκόρδα. Κάτι που σημαίνει ό,τι θα παρθεί απόφαση την Τρίτη, αφού μεσολαβεί και η Καθαρά Δευτέρα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ