ΑΡΗΣ

Φουλ επίθεση για το 4 στα 4

Φουλ επίθεση για το 4 στα 4
Γιαννιώτας INTIME SPORTS

Με στόχο την διεύρυνση του νικηφόρου σερί στο 4 στα 4 ο Άρης θα υποδεχθεί αύριο το απόγευμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Εργοτέλη

Ο Άρης χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής θα κυνηγήσει αύριο το 4 στα 4 κόντρα στον Εργοτέλη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να παραμείνει σε τροχιά επαφής με την πρώτη πεντάδα που οδηγεί στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ.

Με μια πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη με τον Μανουέλ Μασάδο να συμπεριέλαβε στους 18 της αποστολής του τους Ακόστα και Γιαννιώτα όχι όμως και τον Πρίττα.

Πιο συγκεκριμένα στην αποστολή του Άρη συμμετέχουν οι: Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Νέτο, Μίσελ, Σανκαρέ, Τσουκάνης, Παπαζαχαρίας, Ντίκο, Λαζαρίδης, Ακόστα, Φατί, Κατίδης, Γιαννιώτας, Καστίγιο, Ουμπίντες, Καπετάνος, Τριανταφυλλάκος και Σολτάνι.

Ο Μασάδο με την συνταγή των τελευταίων παιχνιδιών πρόκειται να παρατάξει το σύνολό του με 4-4-2 σε ρόμβο και τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουνε οι Λαζαρίδης και Σανκαρέ με τον Νέτο να επιστρέφει αντί του τιμωρημένου Καζναφέρη ως δεξί μπακ και τον Μίσελ μόνιμα στα αριστερά.

Ο Φατί θα είναι στην βάση του ρόμβου με τον Ακόστα στα αριστερά και τον Ουμπίδες στα δεξιά και στην κορυφή του τον Καπετάνο ενώ σε θέση επιθετικού διδύμου θα είναι ο Καστίγιο με τον Τριανταφυλλάκο.

Ο αρχηγός του Αρη, Νίκος Λαζαρίδης, σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA για το αυριανό ματς με τον Εργοτέλη τόνισε: «Δύσκολο παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή η ομάδα μας είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Νομίζω πως και με τη βοήθεια του κόσμου, που ζητάμε να είναι κοντά μας, να γεμίσει το γήπεδο και μαζί ομάδα και κόσμος να πάρουμε τη νίκη».

Για τα τρία ντέρμπι που ακολουθούν τον Εργοτέλη σημείωσε: «Έτσι είναι. Ακολουθούν τρία ντέρμπι. Εμείς είμαστε έτοιμοι για να πάμε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για τους τρεις βαθμούς. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι, έχουμε καλή ομάδα».

Για την στάση του Μασάδο απέναντι στην αποχή που πραγματοποίησαν υποστήριξε: «Ο προπονητής σεβάστηκε την απόφαση των ποδοσφαιριστών, όπως κι εμείς σεβόμαστε τον προπονητή. Μας είπε ότι είμαστε επαγγελματίες και ότι είναι μαζί μας».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ