ΑΡΗΣ

Μασάδο: «Κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα»

Μασάδο: «Κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα»
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με τον τεχνικό του Άρη, Μανουέλ Μασάδο, η ομάδα του θα βρεθεί αύριο το απόγευμα κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αντιμέτωπη με την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ελλάδας.

Ο Μανουέλ Μασάδο στις καθιερωμένες του δηλώσεις στην NOVA χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό εν όψει της αυριανής αναμέτρησης του Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ως την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ελλάδας.

Ο 56χρονος Πορτογάλος τεχνικός του Άρη θεωρεί πως οι ποδοσφαιριστές του θα παρουσιαστούνε ανταγωνιστικοί παρά την ελλιπή προετοιμασία λόγω της αποχής στο ξεκίνημα της εβδομάδας αλλά και στην κούραση του Ολυμπιακού από το παιχνίδι της Πέμπτης στην Ουκρανία με την Μέταλιστ για το Europa League.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δήλωσε: «Συνεχίζουμε τα δύσκολα παιχνίδια, πόσο μάλλον το ερχόμενο με τον Ολυμπιακό που απ΄ ότι έχω παρατηρήσει είναι η ομάδα η οποία βρίσκεται στη καλύτερη φόρμα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα παίξει μέσα στην έδρα της για να υπερασπίσει την πρώτη θέση την οποία κατέχει αυτή τη στιγμή, επομένως είναι ένα παιχνίδι με πάρα πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας».

Για το «κουτσουρεμένο» πρόγραμμα της εβδομάδας του Άρη λόγω της αποχής των ποδοσφαιριστών του υποστήριξε: «Σίγουρα τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίσαμε ήταν αρκετά σοβαρά, όσον αφορά την εξέλιξη της εβδομάδας. Παρ΄ όλα αυτά με τη διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές, ελπίζω να είμαστε ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι».

Για την αγωνιστική εξέλιξη του αυριανού ματς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» δήλωσε: «Ένα πάρα πολύ υψηλής δυσκολίας παιχνίδι, ένα παιχνίδι όμως στο οποίο εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Ο Ολυμπιακός είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα, με πολύ ποιότητα, όσον αφορά τα ατομικά χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών.Σίγουρα ο παράγοντας έδρα θα παίξει τον δικό του ιδιαίτερο ρόλο. Η ομάδα του Ολυμπιακού βρίσκεται στη πρώτη θέση και σίγουρα θα θέλει να την υπερασπιστεί μέσα στη έδρα του».

Για την εμφάνιση του Αρη στο α΄ ημίχρονο του περασμένου Σαββάτου με την ΑΕΚ είπε: «Η ομάδα χρειάστηκε να ξεκινήσει με πάρα πολλές αλλαγές στο α΄ ημίχρονο με την ΑΕΚ. Ελπίζω οι συνθήκες του επόμενου παιχνιδιού να μην μας αναγκάσουν να προβούμε και πάλι σε πολλές αλλαγές μαζί. Παρ΄ όλα αυτά η ομάδα στο α΄ ημίχρονο στάθηκε αρκετά τυχερή και από κει και πέρα διόρθωσε κάποια κακώς κείμενα στο παιχνίδι, το εκμεταλλεύτηκε αυτό και απ΄ τη στιγμή που αντίπαλη ομάδα δεν εκμεταλλεύτηκε τις φάσεις, κάναμε εμείς τη φάση και κερδίσαμε!

Αυτή τη στιγμή κόντρα σε μια ομάδα πολύ πιο φορμαρισμένη από την ΑΕΚ, έχουμε να αντιμετωπίσουμε πάλι κάποια προβλήματα. Θεωρώ όμως ότι η ομάδα, αν είναι προσεκτική, ελπίζω να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και γιατί όχι το αποτέλεσμα που είχαμε στο τελευταίο ματς! Η ομάδα πρέπει να κοιτάζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.Βέβαια, εμείς σαν προπονητικό επιτελείο, δεν έχουμε την πολυτέλεια να το κάνουμε αυτό.

Ήρθαμε σε μια δύσκολη περίοδο για την ομάδα και κοιτάμε συνολικά, σαν έναν κύκλο, τους 14 αγώνες που έχουμε με αυτή την ομάδα.

Ήμασταν αρκετά πίσω, έχουμε κλείσει αρκετά την ψαλίδα με αυτούς που προπορεύονται, αλλά για εμάς (σ.σ. το τεχνικό τιμ) δεν υπάρχει το «κάθε παιχνίδι ξεχωριστά», αλλά κοιτάμε έναν κύκλο παιχνιδιών. Κάνουμε έναν ιδιαίτερο προγραμματισμό, ώστε να διαχειριστούμε καλύτερα το υλικό για να μπορέσουμε να φτάσουμε στον τελικό στόχο που είναι η είσοδος στα πλέι οφ».

Για την κόπωση του Ολυμπιακού υποστήριξε: «Αν είμαστε έξυπνοι, δεν πρέπει να εστιάσουμε στην κόπωση που μπορεί να έχει ο Ολυμπιακός. Εξάλλου μια ομάδα τόσο υψηλού επιπέδου, ξέρει να διαχειρίζεται τις δυνάμεις της, την ενέργειά της, αναλόγως το παιχνίδι.Εδώ και αρκετό καιρό παρακολουθώ την ομάδα του Ολυμπιακού. Έχω δει τα 6-7 τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού και έχω παρατηρήσει πως κάνουν ένα αρκετά μεγάλο ροτέϊσον, αρκετές αλλαγές, τριών, τεσσάρων, ακόμα και πέντε ποδοσφαιριστών.

Παρ΄ όλα αυτά η ομάδα καταφέρνει να διατηρεί τη συνοχή της με υψηλό βαθμό απόδοσης. Ετσι, λοιπόν, δεν εστιάζουμε στην κούραση η οποία θεωρώ ότι δεν θα υπάρχει. Θα επαναλάβω για τρίτη φορά, πως αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ελλάδας η οποία θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις να κρατήσει τα κεκτημένα στο ελληνικό πρωτάθλημα».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ