ΑΡΗΣ

Μασάδο: "Δύσκολο παιχνίδι με Δόξα"

Μασάδο: "Δύσκολο παιχνίδι με Δόξα"
INTIME SPORTS

Ο Μανουέλ Μασάδο έχοντας εικόνα από την Δόξα Δράμας από το τελευταίο της παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι για τον Άρη αύριο το μεσημέρι στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (22/01, 15:00).

Ο Μανουέλ Μασάδο δεν υποτιμάει την Δόξα Δράμας εν όψει της αυριανής αναμέτρησης του Άρη στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (22/01, 15:00) έχοντας εικόνα από το τελευταίο της παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ της περασμένης Τετάρτης.

Μεταξύ άλλων ο 56χρονος Πορτογάλος τεχνικός του Άρη στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA για το αυριανό ραντεβού της ομάδας με την Δόξα Δράμας αναφέρθηκε και στην αντίδραση του Γιώργου Κατίδη στην αλλαγή που τον έκανε στο 90΄ κόντρα στον Λεβαδειακό την περασμένη Τετάρτη στην Λιβαδειά.

Για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την αντίδραση του διεθνή μέσου τόνισε: "Έχω πει από την πρώτη στιγμή ότι είμαι ένας άνθρωπος πάρα πολύ ήρεμος. Αυτό πηγάζει από το ότι θεωρώ πως στο ποδόσφαιρο, χρειάζονται ψύχραιμες αποφάσεις και όχι εν βρασμώ. Αυτή είναι η δικιά μου νοοτροπία και από εκεί και πέρα μη ξεχνάτε πως το συγκεκριμένο περιστατικό έτυχε σ΄ ένα παιδί πολύ νεαρής ηλικίας και επομένως ο χειρισμός έπρεπε να είναι διαφορετικός απ΄ ότι αν ήταν κάποιος μεγαλύτερος".

Για το ντεμπούτο του την περασμένη Τετάρτη στην Λιβαδειά στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ο Μασάδο είπε: "Ήταν ευχάριστη η πρώτη μου εμπειρία στον πάγκο του Άρη και κυρίως στο ελληνικό ποδόσφαιρο το οποίο το ζείτε με μεγάλη ένταση, τόσο οι ποδοσφαιριστές, όσο και οι φίλαθλοι. Μου άρεσε πάρα πολύ η συγκεκριμένη εμπειρία. Μεγάλη ζωντάνια, δυνατό ποδόσφαιρο!".

Για τα συμπεράσματά του από την ομάδα και οι τομείς που χρήζουν βελτίωσης σημείωσε: "Αυτό το οποίο θα προσπαθήσω κυρίως να αλλάξω, είναι η οργάνωση μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Χρειαζόμαστε λίγο παραπάνω τάξη. Έχω πίστη στις ικανότητες των ποδοσφαιριστών, αλλά είμαστε ανοργάνωτοι μέσα στο γήπεδο. Αυτό θέλω ν΄ αλλάξω και θα προσπαθήσω να πάρω το 100% του κάθε ποδοσφαιριστή, ώστε να δουλέψουμε όλοι σε μια κοινή πορεία".

Για το αυριανό παιχνίδι με την Δόξα Δράμας δήλωσε: "Είδα ένα μέρος από το παιχνίδι που δώσανε με τον Παναθηναϊκό και διαπίστωσα πολύ καλή οργάνωση μέσα στον αγωνιστικό χώρο, καλή αμυντική συμπεριφορά και βλέποντας τα αποτελέσματα με τους άλλους δύο που προπορεύονται στο πρωτάθλημα, περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι".

Για την πιθανότητα ενίσχυσης του Άρη στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου τόνισε: "Όπως καταλαβαίνετε οι προπονητές πάντα θέλουμε το κάτι παραπάνω. Από κει και πέρα όμως, εγώ όσο περνάνε οι μέρες, γνωρίζω καλύτερα το υλικό, γνωρίζω καλύτερα τα ατομικά ποιοτικά χαρακτηριστικά των παικτών. Είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε να τους διευκολύνουμε με τον οποιονδήποτε τρόπο. Όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας, αν είχα κάτι κατά νου θα το συζητούσα απ΄ ευθείας και μόνο με την διοίκηση".

Τέλος διέψευσε την φημολογία που αναπτύχθηκε για ποδοσφαιριστές από την Βιτόρια Γκιμαράες και πιο συγκεκριμένα για τον Ταρζίνιο, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ο Άρης έχει πέντε-έξι ποιοτικούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τον συγκεκριμένο. Επομένως δεν υπάρχει λόγος να έρθει".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ