ΑΡΗΣ

Μανιάς: "Τα γκολ στο πρωτάθλημα"

Μανιάς: "Τα γκολ στο πρωτάθλημα"

Ο Μιχάλης Μανιάς σκόραρε τα δύο πρώτα γκολ του φετινού Άρη διαμορφώνοντας το 2-0 στο 4-0 επί της Πιρίν στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας αλλά φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους.

Ο Μιχάλης Μανιάς μπορεί να σκόραρε τα δύο πρώτα γκολ του φετινού Άρη διαμορφώνοντας το 2-0 στο 4-0 επί της Πιρίν στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας ωστόσο προτιμάει να σκοράρει και στο πρωτάθλημα της Super League.

Ο Ροδίτης επιθετικός του Άρη στις δηλώσεις του στην κάμερα του OTE TV μετά το τέλος του φιλικού αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην συνύπαρξή του στην επίθεση του Άρη με τον Νταβίντ Αγκάνθο.

Για τα δύο γκολ που σημείωσε είπε: " Το ποιος έβαλε το γκολ δεν έχει και τόσο σημασία, ειδικά τώρα που μιλάμε για φιλικά. Το θέμα είναι τα γκολ να μπουν στο πρωτάθλημα. Εκεί μετράει.Τώρα είμαστε στα φιλικά παιχνίδια και πρέπει να βγουν συμπεράσματα για την ομάδα και πως παίζει στο γήπεδο. Το γκολ είναι η χαρά του σέντερ φορ, πάντα ισχύει αυτό, αλλά βλέπουμε τη συνέχεια, να μπουν γκολ και στο πρωτάθλημα".

Για την παρουσία του κόσμου του Άρη και στο Πράβετς σχολίασε: " Ο κόσμος του Άρη έχει δείξει ποιος είναι, θα προσπαθήσουμε όλοι μας να είμαστε κοντά τους και εμείς όπως αυτοί σε όλη τη χρονιά".

Κι όσο για το πώς βλέπει την συνύπαρξή του στην επίθεση του Άρη με τον Αγκάνθο σχολίασε: " Είναι παίκτης με εμπειρία, ποιοτικός και εξαιρετικός και σαν χαρακτήρας. Σίγουρα θα με βοηθήσει, αλλά και εγώ μπορώ να τον βοηθήσω".

Ο 19χρονος μέσος του Άρη Παντελής Αντωνιάδης υποστήριξε: " Είναι νωρίς να κρίνουμε αν είμαι στα πλάνα του προπονητή. Εγώ θα κάνω ότι μπορώ για να δείξω ότι αξίζω και να κερδίσω την εμπιστοσύνη της τεχνικής ηγεσίας.Τα ποδιά είναι βαριά από τις προπονήσεις και το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα ξεμούδιασμα. Δουλεύουμε στην τακτική, ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή και θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι στα επόμενα φιλικά.Βγήκαν κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Είναι μια δύσκολη περίοδος αλλά πρέπει να δουλέψεις σκληρά. Όταν λύνονται τα πόδια έχεις και πιο πολλές αναπνοές".

Για την συνύπαρξη του με τον Ροκ Έλσνερ στο παιχνίδι με την Πιρίν είπε: " Προσωπικά έχω να κερδίσω πολλά και να μάθω πολλά πράγματα, παίζοντας δίπλα στον Έλσνερ".

Κι όσο για τον Νίκο Αγγελούδη ο επιθετικός του Άρη που πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του υποστήριξε: " Ήταν το πρώτο φιλικό, σίγουρα δεν μετράει το σκορ. Κάναμε μια καλή προπόνηση, με μια ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας από τις ελληνικές.Κρατάμε αυτά που μας είπε ο προπονητής, πολλά από αυτά τα κάναμε και θα προσπαθήσουμε και στα επόμενα φιλικά να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί.Σημασία έχουν τα επίσημα παιχνίδια, δεν έχουμε βρει όλοι τα πατήματά μας ακόμα και θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά".

Τέλος ο Γιάννης Χατζηνικολάου ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα επιστροφής στην ομάδα για τον Γρηγόρη Παπαζαχαρία και τον Μανόλη Παπαστεριανό.Εξήγησε δε ότι για τον λόγο αυτό αποκτήθηκαν οι Γιάννης Παπαδόπουλος και Ροκ Έλσνερ με αυτό να σημαίνει ότι αμφότεροι -Παπαζαχαρίας και Παπαστεριανός- καλούνται να τακτοποιήσουν το θέμα των διακανονισμών τους για τα χρήματα που έχουνε λαμβάνειν.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ