ΑΡΗΣ

Λαζαρίδης: "Θέλω να μείνω στον Άρη"

Λαζαρίδης: "Θέλω να μείνω στον Άρη"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Λαζαρίδης μετά την χθεσινή ήττα από τον Παναθηναϊκό στο άδειο ΟΑΚΑ δεν θέλησε να σχολιάσει το οτιδήποτε περί πρότασης του ΑΠΟΕΛ εκφράζοντας την επιθυμία του παραμονής του στον Άρη.

Το θέλω του να παραμείνει στον Άρη και μετά το καλοκαίρι όταν και λήγει το συμβόλαιό του εξέφρασε ο Νίκος Λαζαρίδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό στο άδειο ΟΑΚΑ.

Ακόμη στάθηκε στο κυνήγι της παρουσίας του Άρη στα φετινά πλέι οφ όπως και ο Αργεντινός Χαβιέ Ουμπίντες που στάθηκε στις μαθηματικές ελπίδες που υπάρχουνε.

Ο Λαζαρίδης αναφερόμενος στην ήττα από τον Παναθηναϊκό είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι τόσο για εμάς όσο και για τον Παναθηναϊκό. Είχαμε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Νέτο, αλλά δεν την αξιοποιήσαμε.

Υπήρχαν λιγοστές ευκαιρίες στο παιχνίδι και σε μια ανύποπτη φάση δεχθήκαμε το γκολ που μας στοίχισε τη νίκη. Φαινόταν ότι όποιος πετύχαινε το πρώτο γκολ θα κέρδιζε. Παρότι είχαμε παίκτη παραπάνω στο τελευταίο μισάωρο, δεν φτάσαμε σε κλασικές ευκαιρίες».

Για το τι φταίει που ο Άρης μένει πιθανότατα εκτός πλέι οφ σημείωσε: «Έχουμε πράγματι καλή παρουσία στο β' γύρο, αλλά είχαμε χάσει πολύ μεγάλο έδαφος στον α' γύρο. Στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος πετύχαμε κάποιες νίκες και ισορροπήσαμε κάπως τα πράγματα, ωστόσο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να μπούμε στην πεντάδα, αλλά τώρα χρειάζεται να μας βοηθήσουν και τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων».

Για την προώθησή του σε ρόλο σέντερ φορ στα τελευταία λεπτά μετά το 1-0 του Παναθηναϊκού υποστήριξε: «Είχα ξαναπαίξει επιθετικός μόνο πολύ παλιά, σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Σήμερα, πήρα αυτήν την εντολή από τον προπονητή μου και έπρεπε να υπακούσω».

Τέλος ήταν ξεκάθαρος όταν ρωτήθηκε για την πρόταση που έχει δεχθεί από τον ΑΠΟΕΛ εν όψει της νέας σεζόν λέγοντας: «Δεν έχω να πω κάτι. Το μυαλό μου είναι στον Άρη. Το συμβόλαιό μου λήγει το καλοκαίρι, αλλά θέλω να μείνω στην ομάδα και ευελπιστώ να τελειώσει θετικά το όλο θέμα, ώστε να συνεχίσω εδώ».

Όσο για τον Χαβιέ Ουμπίντες δήλωσε για την ήττα από τον Παναθηναϊκό ότι: «Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, σε άδειο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται σε γεμάτες εξέδρες. Προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος, αλλά δεν φτάσαμε με αρκετές αξιώσεις στην αντίπαλη εστία και τελικά πιστεύω ότι αυτό ήταν το στοιχείο που πληρώσαμε».

Ενώ για το κυνήγι της παρουσίας του Άρη στα φετινά πλέι οφ στις τρεις εναπομείνασες αγωνιστικές είπε: «Τώρα πλέον είναι πολύ δύσκολη η είσοδος στα πλέι οφ. Όσο έχουμε μαθηματικές ελπίδες θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, αλλά ξέραμε ότι μετά τον πολύ άσχημο α' γύρο που κάναμε, είχαμε μείνει πολύ πίσω».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ