ΑΡΗΣ

Λαζαρίδης: "Η ομάδα θα δικαιωθεί"

Λαζαρίδης: "Η ομάδα θα δικαιωθεί"
Λαζαρίδης INTIME SPORTS

Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League παρέλαβε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης (12/04) ο Νίκος Λαζαρίδης του Άρη.

Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League παρέλαβε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης (12/04) ο Νίκος Λαζαρίδης του Άρη από τον γενικό αρχηγό της ΠΑΕ, Γιώργο Κολτσίδα.

Ο γενικός αρχηγός του Άρη έδωσε συγχαρητήρια στον Νίκο Λαζαρίδη για την επιτυχία του. Από την πλευρά του ο Νίκος Λαζαρίδης ευχαρίστησε τον κόσμο και αναφορικά με τον αγώνα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης επισήμανε ότι πρέπει να συνεχιστεί και να κριθεί στον αγωνιστικό χώρο.

" Θέλω να του δώσω τα συγχαρητήρια μου για το βραβείο και εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που βρίσκεται στο σύλλογο μας. Και μιας που μου δίνεται η ευκαιρία, να ευχηθώ καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο. Θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα ενδιαφέρον δίδυμο στο κέντρο της άμυνας", υποστήριξε ο Γιώργος Κολτσίδας.

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Άρη σημείωσε: " Ευχαριστώ στον κόσμο που με την ψήφο του μου έδωσε το βραβείο, όπως και τον κ. Κολτσίδα που μου το παρέδωσε. Προσπαθώ να είμαι καλύτερος σε κάθε αγωνιστική για να παίρνει η ομάδα το αποτέλεσμα. Κάποιες φορές τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα περιμένεις, αλλά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε με ψηλά το κεφάλι".

Για τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης: " Εμείς σαν ποδοσφαιριστές καταδικάζουμε αυτά τα γεγονότα. Δεν πρέπει να γίνονται τέτοια πράγματα, για να πάει το ποδόσφαιρο μπροστά. Ωστόσο η ομάδα, αν πρέπει να τιμωρηθεί, να γίνει με βάση τους κανονισμούς και όχι με αυτούς που δεν έχουν βγει ακόμα.

Οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για να δικαιωθεί ο Άρης. Έχουμε δει και σε άλλα γήπεδα να πέφτουν αντικείμενα και να μην γίνεται τίποτα. Το παιχνίδι πρέπει να συνεχιστεί και να κριθεί στον αγωνιστικό χώρο
".

Για την αλλαγή στην στάση του Αστέρα Τρίπολης για τα όσα έγιναν δήλωσε: " Οι άνθρωποι του Αστέρα την Κυριακή έλεγαν να συνεχιστεί το παιχνίδι και τώρα λένε το αντίθετο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτή η ανατροπή".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ