ΑΡΗΣ

Κόντης: "Εγώ φέρνω πάλι τον Φερέρ"

Κόντης: "Εγώ φέρνω πάλι τον Φερέρ"
INTIME SPORTS

Μία μέρα μετά την κατάθεση της πρότασης του Αθανάσιου Αθανασιάδη για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ Άρης στο ΔΣ της Κοινωνίας Μελών Άρη, ο Γιάννης Κόντης επιβεβαίωσε την επιστροφή του Μανέλ Φερέρ.

Ο Γιάννης Κόντης μία μέρα μετά την κατάθεση της πρότασης του Αθανάσιου Αθανασιάδη για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ Άρης στο ΔΣ της Κοινωνίας Μελών Άρη σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Libero 107,4 επιβεβαίωσε την επιστροφή του Μανέλ Φερέρ.

Μία φημολογία που αναπτύχθηκε από την πρώτη στιγμή της κατάθεσης της πρότασης του προέδρου της ΠΑΕ Άρης ως συνέχεια του ότι είχε αρχίσει να διαρρέει πριν ακόμη από την γενική συνέλευση του Φορέα.

Συγκεκριμένα ο Κόντης δήλωσε για την επαναδραστηριοποίηση του Φερέρ στα κοινά της ΠΑΕ Άρης μέσω της πρότασης Αθανασιάδη ότι: «Θα υπάρχει και ο Φερέρ στον Άρη, βεβαίως και θα υπάρχει και θα βοηθήσει με παίκτες καλούς που θα έρθουν, θα το δείτε.

Ο Φερέρ αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται μία τεράστια διαφημιστική εταιρία που έχει δικαιώματα ποδοσφαιριστών και δεν θα ασχολείται αποκλειστικά με τον Άρη. Εγώ τον φέρνω πάλι στον Άρη για να μας βοηθήσει».

Για το πλάνο της πρότασης Αθανασιάδη για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ Άρης ο Γιάννης Κόντης ανέφερε: «Σύμφωνα με το πλάνο θα υπάρξουν αλλαγές στην διοίκηση της ΠΑΕ, θα γίνει νέο ΔΣ και θα μπουν τεχνοκράτες στην ομάδα, που θα μπορέσουν να φέρουν εις πέρας το πλάνο αυτό, αυτοί θα αναλάβουν να οδηγήσουν τον Άρη μπροστά και θα το αναλύσει ο κ. Αθανασιάδης στην συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη.

Εγώ δεν θα είμαι εκεί πάντως γιατί ο τρόπος με τον οποίο εξελίχθηκε η τελευταία συνεδρίαση δεν μου άρεσε, δεν μπορώ να ακούω αρλούμπες και προκλήσεις την στιγμή που έχω σεβαστεί τον θεσμό αυτό. Δε με εκφράζει ο τρόπος λειτουργίας και όχι η Κοινωνία Μελών σαν θεσμός, δεν με εκφράζουν οι αντιπαραθέσεις και οι αντεγκλήσεις.

Ο τρόπος που εξελίχθηκαν τα πράγματα στην τελευταία συνέλευση δεν με εκφράζει, θα παρακολουθώ πάντως από κοντά το πλάνο που έχουμε φτιάξει με τον κ. Αθανασιάδη ενώ έχουμε τρέξει μαζί ένα σωρό ακόμη θέματα, όπως η αδειοδότηση, οι διακανονισμοί κτλ και δεν θέλω να τα παρατήσω έτσι.

Ισχύει λοιπόν το αποχωρώ από τον Άρη αλλά στηρίζω τον κ. Αθανασιάδη. Φεύγω από τον Άρη και δεν θα αμείβομαι πλέον από την ομάδα, αυτό σημαίνει φεύγω από τον Άρη. Δεν είμαι σαν αυτούς που εκ του ασφαλούς κραυγάζουν και προσπαθούν να πιαστούν από την άκρη ενός γκρεμού και να σώσουν κάθε επιχειρηματική δράση τους.

Έχω να κάνω και άλλες δουλειές, είμαι ικανός, το επάγγελμά μου, του καπετάνιου μπορώ να το ασκήσω και άμα μπορέσουν να κάτσουν αυτοί ένα 24ωρο στη λαμαρίνα ας με πουν και μούτσο».

Μεταξύ άλλων ο Γιάννης Κόντης αναφερόμενος στον Μιχάλη Σηφάκη με αφορμή την προ διημέρου δεύτερη προσφυγή του κατά της ΠΑΕ Άρης είπε:

«Ο Σηφάκης θα πρέπει να ανάψει μια λαμπάδα στον Άρη, ήμουν τότε που ήρθε στην ομάδα και έλεγε «έρχομαι να παίξω, δεν με νοιάζουν τα λεφτά» και τέτοια. Είναι από τους πλέον καλοπληρωμένους και δεν μπορεί να κάνει προσφυγή και να ζητά τόσα χρήματα από τον Άρη.

Δεν ξέρω γιατί το έκανε, οι δηλώσεις πάντως που έχει κάνει κατά καιρούς δημιούργησαν ένα άσχημο κλίμα και μια ένταση με την διοίκηση αλλά και κόντρα με τον κόσμο του Άρη. Φαίνεται δεν αναγνωρίζει τίποτε από όσα έκανε ο Άρης για αυτόν και προσπαθεί τώρα να λύσει το θέμα με προσφυγή».

Εν τω μεταξύ σήμερα δεν υπήρξε κατάθεση δεύτερης πρότασης όπως αναμενόταν από χθες από την παράταξη «ΑΡΗΣ-Ενότητα» του Παναγιώτη Στεφανίδη που ωστόσο κατέθεσε ένα «υπόμνημα διοικητικής λειτουργίας της ΠΑΕ».

Για τον λόγο ότι δεν πρόκειται για πρόταση για την επόμενη μέρα για την ΠΑΕ Άρης είναι αμφίβολο αν θα τεθεί προς συζήτηση στην συνέχεια της γενικής συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών Άρη που έχει οριστεί για την Δευτέρα.

Μεταξύ άλλων και σύμφωνα με ότι έχει διαρρεύσει στο συγκεκριμένο υπόμνημα υπάρχει η λύση του Πρωτοδικείου ως λύση για την ΠΑΕ Άρης, ενώ σήμερα ο Τάσος Δεύσπρης κατέθεσε φάκελο με δέσμη ιδεών για το μέλλον της ΠΑΕ Άρης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ