ΑΡΗΣ

"Κοντά στον Άρη ο Μπρεσέ"

"Κοντά στον Άρη ο Μπρεσέ"

Πολύ κοντά στη μετακίνησή του στον Άρη βρίσκεται ο 35άχρονος Γάλλος αμυντικός, Ζερεμί Μπρεσέ, σύμφωνα με ΜΜΕ της πατρίδας του.

Σύμφωνα με την έγκυρη γαλλική εφημερίδα, "L' Equipe", ο 35άχρονος Γάλλος αμυντικός, Ζερεμί Μπρεσέ, θα βρίσκεται τις προσεχείς ημέρες στην Ελλάδα, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με τον Άρη.

"Ο Ζερεμί Μπρεσέ, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, βρίσκεται στο δρόμο για την Ελλάδα, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με τον Άρη, ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία", αναφέρει η γαλλική εφημερίδα.

Ο Ζερεμί Μπρεσέ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Λυών , προτού μετακομίσει στην Ίντερ το 2003. Στο Μιλάνο παρέμεινε μόλις μία σεζόν, καθώς μετακόμισε μετά στην Ισπανία και τη Ρεάλ Σοθιεδάδ. Το 2006 επέστρεψε στην πατρίδα του για να φορέσει τη φανέλα της Σοσό, ενώ το 2008 πήρε για τρίτη και τελευταία φορά το δρόμο προς το εξωτερικό, για λογαριασμό της ολλανδικής Αϊντχόφεν.

Σοσό, Τουά και Μπορντό ήταν οι επόμενοι σταθμοί του, με τους "γιρονδίνους" να είναι η τελευταία του ομάδα, από την οποία έμεινε ελεύθερος τον περασμένο Ιούνιο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ