ΑΡΗΣ

Κομβική έξοδος στην Δράμα

Κομβική έξοδος στην Δράμα
INTIME SPORTS

Με τις αναμενόμενες απουσίες των Δημήτρη Σουνά και Βάσκο Φερνάντες η αποστολή του Άρη θα αντιμετωπίσει αύριο (1/3) στην Δράμα την Δόξα στις 15:00 για την 20η αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Η αποστολή του Άρη θα αντιμετωπίσει αύριο στην Δράμα την Δόξα στις 15:00 για την 20η αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής με τις αναμενόμενες απουσίες των Δημήτρη Σουνά και Βάσκο Φερνάντες.

Μετά το τέλος της σημερινής πρωινής και τελευταίας προπόνησης της προετοιμασίας που έγινε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή του αυριανού εκτός έδρας κομβικού παιχνιδιού στο κυνήγι της 1ης θέσης που οδηγεί στην άνοδο στην Football League.

Οι 18 «εκλεκτοί» του Μαυροβούνιου τεχνικού του Αρη είναι οι: Φυσέκης, Μπαϊμάκης, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Σανιά, Λιόλιος, Καπνίδης, Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης, Καλογέρης, Γκόλιας, Νάκας, Λιόνης, Σταυρόπουλος, Γκίνο και Λεμονής.

Η απουσία του Σουνά έχει να κάνει με το ότι είναι τιμωρημένος και του Φερνάντες ότι είναι τραυματίας με αποτέλεσμα στην αποστολή να επέστρεψε μετά από τρεις εβδομάδας ο Δημήτρης Γκίνο.

Ο νεαρός μέσος συμπεριλήφθηκε τελευταία φορά σε αποστολή στο παιχνίδι με τον Καμπανιακό και έκτοτε έμεινε εκτός με Εθνικό Νέου Αγιονερίου και Ηρακλή Αμπελοκήπων, καθώς απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής ο Σίντι Σανιά.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ