ΑΡΗΣ

Κίνηση για Κουσίδη

Κίνηση για Κουσίδη

Το τέλος της συνεργασίας του Νίκου Κουσίδη με τον Παναθηναϊκό, ανοίγει τον δρόμο στον Άρη να κινηθεί πιο ξεκάθαρα για την απόκτησή του.

Η ΠΑΕ Άρης θα κινηθεί για την απόκτησή του Νίκου Κουσίδη, μετά την ανακοίνωση του τέλους της συνεργασίας του παίκτη με τον Παναθηναϊκό.

Ο Κουσίδης δεν βρισκόταν στα πλάνα του Γιάννη Αναστασίου και συμφώνησε για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τους "πράσινους".

Κατά τα άλλα στο μεταγραφικό μέτωπο η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης ευελπιστεί πως μέχρι την Δευτέρα (6/1) θα έχει ολοκληρώσει την απόκτηση των Μαυρουδή Μπουγαΐδη και Βαλεντίνου Βλάχου από τις Γρανάδα και Κλαμπ Μπριζ αντίστοιχα, με την μορφή του εξάμηνου δανεισμού τους.

Παράλληλα συνεχίζεται η επιμονή της απόκτησης του Παναγιώτη Βλαχοδήμου από τον Ολυμπιακό επίσης με την μορφή του εξάμηνου δανεισμού, ενώ υπάρχει αισιοδοξία για τον Μανόλη Παπαστεριανό και την πιθανότητα να μείνει ελεύθερος από την ρουμανική Κονκόρντια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παπαστεριανός είχε δώσει το παρών και στην χθεσινή προπόνηση του Άρη στο "Δασυγένειο", όπως και ο Γιάννης Γιαννιώτας που όμως δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του από την Φορτούνα Ντίσελντορφ μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της γερμανικής ομάδας.

Κι αυτό γιατί ο διεθνής μέσος θεωρεί πως θα έχει τις ευκαιρίες που του αναλογούν από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον 61χρονο Γερμανό Κέστνερ που ήταν από τους υποψήφιους διαδόχους του Γιάννη Χατζηνικολάου αλλά ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Ηλιάδης, είχε επιλέξει τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Σούλης Παπαδόπουλος προβληματίζεται όσον αφορά την απουσία του Ανδρέα Τάτου στο κρίσιμο παιχνίδι της Δευτέρας (6/1) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Σουνάς και Κοτσαρίδης είναι οι υποψήφιοι για να καλύψουν το κενό του, χωρίς να αποκλείεται αυτό να γίνει και από τον Αγκάνθο, με τον Μανιά να μετατοπίζεται στην κορυφή της επιθετικής γραμμής του Άρη.

Εν τω μεταξύ ο Αλέξης Καραγιάννης με την έλευση του Παπαδόπουλου πήρε και ψήφο εμπιστοσύνης, ενώ όπως όλα δείχνουν, ο Ρούμπεν Πουλίδο θα βρεθεί και πάλι στο βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο ως παρτενέρ του Ανδρέα Ηρακλή, απόντος του τιμωρημένου Μιχάλη Κύργια.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ