ΑΡΗΣ

Κίνδυνος για Γιαννίτση

Κίνδυνος για Γιαννίτση
INTIME SPORTS

Στο στόχαστρο του ΠΑΣ Γιάννινα και του Αστέρα Τρίπολης έχει μπει ο Μιχάλης Γιαννίτσης. Ικανοποίηση στην ΠΑΕ για την διπλή αναβολή στις περιπτώσεις των Σταυρόπουλου και Παπαζαχαρία.

Σε ρυθμούς του σχεδιασμού του ρόστερ του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου κινείται ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ωστόσο παράλληλα υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να χαθεί ο Μιχάλης Γιαννίτσης.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα και σύμφωνα με το πρωτάθλημα που έκανε στο δεύτερο μισό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε θα μπορούσε να αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση για το κέντρο της άμυνας.

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός περίμενε υπομονετικά να ακούσει μία καλή πρόταση, κι ενώ έχει λαμβάνειν και περίπου 20.000 ευρώ, πλέον όμως έχει στα χέρια του δύο προτάσεις από ομάδες της Super League. Πρώτος τον προσέγγισε ο ΠΑΣ Γιάννινα και ακολούθησε ο Αστέρας Τρίπολης.

Εν τω μεταξύ ο Καλαϊτζίδης στην συνάντηση που είχε προχθές Δευτέρα με την διοίκηση της ΠΑΕ έκανε μια πρώτη εισήγηση για τους ποδοσφαιριστές που επιθυμεί από το υπάρχον υλικό, να παραμείνουν στην ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο 57χρονος τεχνικός θα ήθελε να παραμείνει ο Σωκράτης Διούδης και να χτίσει πάνω του την ομάδα στην περίπτωση που δεν υπάρξει πρόταση για πώληση του διεθνή τερματοφύλακα. Ακόμη είναι σύμφωνος για τους Ψυχογιό και Γιαννίτση από τις λύσεις στην άμυνα.

Από τους χαφ ο Οικονομόπουλος είναι σχεδόν σίγουρο πως θα μείνει όπως και οι Τσιάρας, Νταμαρλής, Γκόλιας και Σουνάς. Τέλος από τις λύσεις της επίθεσης η παραμονή του Μανιά θα εξαρτηθεί από το αν θα φέρει κάποια πρόταση για να πουληθεί ή αν θα καταθέσει προσφυγή ενώ ο Αγγελούδης παρά το ότι ολοκλήρωσε το συμβόλαιό του είναι θετικός να παραμείνει παρά το ότι έχει στα χέρια του δύο προτάσεις.

Κατά τα άλλα μπορεί η πόρτα του Άγγελου Χαριστέα να έχει ανοίξει τις τελευταίες βδομάδες αλλά θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να την περάσει αυτήν την περίοδο. Κάτι που ξεκαθάρισε στη διοίκηση της ΠΑΕ όσο είναι θολό το τοπίο.

Τέλος στις τάξεις της διοίκησης της ΠΑΕ υπάρχει ικανοποίηση για τις δύο χθεσινές αναβολές των Ηλία Σταυρόπουλου και Γρηγόροη Παπαζαχαρία. Για τον πρώτο για εύρεση λύσης και παραμονής του στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου και για τον δεύτερο για συμφωνία για τα χρήματα που έχει λαμβάνειν.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ