ΑΡΗΣ

Κατσαβάκης: "Δεν ήθελε να ζητήσει συγνώμη ο Βελλίδης"

Κατσαβάκης: "Δεν ήθελε να ζητήσει συγνώμη ο Βελλίδης"
INTIME SPORTS

Ο Μάκης Κατσαβάκης έξω από τα αποδυτήρια του Άρη, μετά το τέλος του διεθνούς φιλικού παιχνιδιού με την Μπενφίκα, έδωσε συνέχεια στο προ μίας εβδομάδας πειθαρχικό παράπτωμα του Μάρκου Βελλίδη.

Μία νέα διάσταση της υπόθεσης του Μάρκου Βελλίδη μετά το πειθαρχικό παράπτωμα που είχε υποπέσει μία εβδομάδα πριν έδωσε ο Μάκης Κατσαβάκης έξω από τα αποδυτήρια του Άρη μετά το τέλος του διεθνούς φιλικού παιχνιδιού με την Μπενφίκα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Σερραίος τεχνικός του Άρη στάθηκε ακόμη στο παιχνίδι πρωταθλήματος που ακολουθεί με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο ντεμπούτο του Ισπανού επιθετικού Νταβίντ Αγκάνθο αλλά και την εικόνα της ομάδας του και όχι μόνο.

"Ξεκινήσαμε αρκετά καλά. Θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί. Απέναντι μας είχαμε μια ομάδα καλογυμνασμένη, με πολύ καλούς παίκτες. Για εμάς το κέρδος είναι ότι τα παιδιά κέρδισαν εμπειρίες.

Δώσαμε την ευκαιρία στον Πουλίδο να παίξει επιτέλους σε ένα φιλικό παιχνίδι. Ο Κοέλιο επίσης, μέσα στην βδομάδα έκανε διπλές προπονήσεις για την φυσική κατάσταση του.

Είχαμε καλή παρουσία σε γενικές γραμμές. Πιστεύω ότι η ομάδα αυτή έχει μέλλον και προοπτική. Είναι θέμα χρόνου να έρθουν τα αποτελέσματα.

Χρειάζεται ηρεμία και αυτό μπορεί να γίνει στο ματς με την ΑΕΚ", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Κατσαβάκη.

Για τον Αγκάνθο που έκανε το ντεμπούτο του σημείωσε: "Είναι πίσω. Είχε μια θλάση, που την ξεπέρασε. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, έχει καλές συνεργασίες με τους συμπαίκτες του, αλλά θα αργήσει λίγο για να γίνει 90λεπτος".

Για την εικόνα του Άρη δήλωσε: "Πίσω τα παιδιά είχαν να αντιμετωπίσουν γρήγορους επιθετικούς και αν είχαμε αποφύγει το λάθος του Γρήγορη (σ.σ. Παπαζαχαρία) θα παίρναμε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μας τόνωνε ψυχολογικά. Ήταν μια πολύ καλή πρόβα".

Για το πρόβλημα στην επίθεση ο Σερραίος τεχνικός του Άρη σχολίασε: "Έχουμε τον Γκέσιο που πατάει καλύτερα στο μέλλον και θα βοηθήσει. Ελπίζουμε πολύ και στον Αγκάνθο".

Για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Βελλίδη δεν απέφυγε να τοποθετηθεί λέγοντας: "Όταν τον κάλεσα δεν ήθελε να ζητήσει συγνώμη.

Τραυματίζεται ο θεσμός του προπονητή και δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα. Έτσι δεν μπορείς να χτίσεις ομάδας. Όλοι είπαμε να θυσιάσουμε το "εγώ".

Τέλος για τον Μαργαρίτη και τη θέση του αριστερού μπακ τόνισε: "Έλειπε ο Ασλανίδης και ως γνωστό ο Ηρακλής είναι τραυματίας. Είναι ένα παιδί που αξίζει να εμπιστευτούμε. Θα μας βοηθήσει".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ