ΑΡΗΣ

Καταλήγει σε Νταμαρλή

Καταλήγει σε Νταμαρλή
INTIME SPORTS

Ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής δείχνει να έχει το προβάδισμα ώστε να συμπεριληφθεί στην βασική ενδεκάδα του Άρη στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Πανθρακικό στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής φαίνεται να κερδίζει την μάχη από τον Δημήτρη Σουνά για να συμπεριληφθεί στην βασική ενδεκάδα του Άρη στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Πανθρακικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μία θέση που αποτελούσε και το τελευταίο ερώτημα του Ζόραν Μιλίνκοβιτς σύμφωνα με την εικόνα της ενδεκάδας που έδειξε ο Σέρβος τεχνικός του Άρη στην χθεσινή απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σε ότι αφορά τη θέση του αριστερού μπακ ο Μιλίνκοβιτς σκεφτόταν να τοποθετήσει έναν εκ των Τσουμάνη ή Τσουκάνη και τελικά δεδομένου ότι έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του κατέληξε στον πρώτο.

Όσο για τον Νταμαρλή προτιμήθηκε αντί του Σουνά για να τοποθετηθεί δίπλα στον Ηρακλή και πίσω από τον Τάτο στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Η πιο πιθανή ενδεκάδα του Άρη είναι ο Διούδης κάτω από τα δοκάρια με δεξί μπακ τον Ψυχογιό και αριστερό τον Τσουμάνη ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουνε οι Έλσνερ και Κύργιας. Κάτι που σημαίνει ότι ο Πουλίδο για ένα ακόμη παιχνίδι θα μείνει εκτός ενδεκάδας.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής το δίδυμο του άξονα θα αποτελέσουνε οι Ηρακλής και Νταμαρλής με τον Τάτο μπροστά τους, τον Ουντότζι δεξί χαφ και τον Μανιά αριστερό ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Αγγελούδης. Σε μία λογική της προηγούμενης αγωνιστικής στο ντέρμπι του γηπέδου της Τούμπας εκτός και αν επιλεγεί ο Μανιάς να ξεκινήσει στην κορυφή.

Πάντως όπως και στην περίπτωση του Πουλίδο και ο Αγκάνθο δείχνει να είναι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με την σειρά του εκτός βασικής ενδεκάδας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ