ΑΡΗΣ

Καστοριά-Άρης 1-3

Καστοριά-Άρης 1-3

Ο Άρης με τον Μιχάλη Κύργια να αγωνίζεται βασικό και για 62' επικράτησε με 3-1 σε φιλικό παιχνίδι στην Καστοριά της τοπικής ομάδας.

Ο Άρης επικράτησε με 3-1 σε φιλικό παιχνίδι στην Καστοριά της τοπικής ομάδας με τον Μιχάλη Κύργια να αγωνίζεται βασικό και για 62'.

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς είχε την ευκαιρία εκτός της χρησιμοποίησης του Έλληνα κεντρικού να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους ποδοσφαιριστές του που μέχρι στιγμής δεν είχε την δυνατότητα.

Ο Άρης προηγήθηκε στο 10' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου και κεφαλιά του Κύργια για να ισοφαρίσει η Καστοριά με παρόμοιο τρόπο. Με την κεφαλιά του Αναγνωστόπουλου μετά από την σέντρα του Βελλίδη στο 18' κάνοντας το 1-1.

Στο 20' ο Μανιάς με πλασέ του αξιοποίησε την κάθετη πάσα του Σουνά ενώ στο 31' η μπάλα από την εκτέλεση φάουλ του Βελλίδη βρήκε το δοκάρι του Μπουζάνη.

Κι όσο για την τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ήρθε στο 44' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα από την κεφαλιά του Καρασαλίδη δεν κατέληξε στο βάθος της εστίας της Καστοριάς αφού οι αμυντικοί της απομάκρυναν πάνω στην γραμμή.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48' ο Άρης έφθασε στο 1-3 με το διαγώνιο σουτ του Παπαδόπουλου μετά και πάλι από την πάσα του Σουνά. Κι όσο για την συνέχεια το παιχνίδι είχε δύο ακόμη δοκάρια.

Από ένα για κάθε μία ομάδα. Αρχικά στο 81' για τον Άρη από το σουτ του Καραγκούνη και στο 85' για την Καστοριά από το σουτ του Τσαμασλίδη.

Σε ένα φιλικό παιχνίδι τέλος όπου την τελευταία στιγμή ενσωματώθηκε και ο Τσουκάνης, αφού διαπιστώθηκε ότι ξεπέρασε ένα πρόβλημα που είχε στον αστράγαλό του.

Καστοριά: Σαραφιανός, Σαββαΐδης, Σουμέλας, Αναγνωστόπουλος, Ποπζαφίροφ, Κεφάλας, Βελλίδης, Ντάντσης, Αλεξανδρίδης, Παπαδόπουλος Α., Παπαδόπουλος Δ.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Μουρζίδης, Σολωμονίδης, Τζάφκα (υπό δοκιμή), Ματζάνας, Στρέτι (υπό δοκιμή), Κουρτίδης, Τερέζιου, Τσαμασλίδης, Δανόλης, Γιόσιτς, Παναγιωτίδης, Τούλιος, Τάκο (υπό δοκιμή).

Άρης: Μπουζάνης, Κύργιας (62' Γκόλιας), Καραγκούνης, Σουνάς, Αγγελούδης (57' Μπάλιος), Τσουμάνης (62' Κοντοβάς), Παπαδόπουλος (51' Λεμονής), Καρασαλίδης (62' Γιαννίτσης), Νταμαρλής (57' Νταμαρλής), Μανιάς, Καραγιάννης (51' Τσουκάνης).

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ