ΑΡΗΣ

"Ποιο Καραϊσκάκη; Βικελίδης"

"Ποιο Καραϊσκάκη; Βικελίδης"
INTIME SPORTS

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Νέρι Καστίγιο έπλεξε το εγκώμιο των φίλων του Άρη, τονίζοντας ότι η ατμόσφαιρα που έζησε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" δεν υπάρχει ούτε στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Με δηλώσεις του στο "Άρης FM 92.8" ο Νέρι Καστίγιο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ατμόσφαιρα που έζησε στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μεξικανού:

" Ήταν μια πολύ ωραία πόλη το Σικάγο, βρισκόμουν εκεί για έξι μήνες αλλά ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα που την θεωρώ σπίτι μου. Ο Άρης μου άνοιξε την πόρτα, για αυτό και το δέχτηκα. Είναι πολύ δύσκολο του Πρωτάθλημα της χώρας μου καθώς έχει πολύ ωραίες εικόνες κι ενδιαφέρουσες. Η πιο μεγάλη ομάδα είναι η Αμέρικα, παρόλο που τα τελευταία χρόνια δεν παίρνει πρωταθλήματα".

Αναφορικά με τους οπαδούς του Άρη και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν , ο Νέρι Καστίγιο υπογράμμισε: " Αυτό που είδα να συμβαίνει εδώ στον Άρη δεν υπάρχει ούτε στην χώρα μου. Το κλίμα είναι υπέροχο και σε αυτό το κλειστό γήπεδο αναδεικνύεται σωστά. Έχω αγωνιστεί στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια αλλά αυτήν την ατμόσφαιρα δεν την έχω συναντήσει πουθενά.

Πραγματικά πάντα μου αρέσει να λέω την αλήθεια. Αυτό δεν το έχω ξαναδεί. Στην εκδήλωση της κοπής της πίτας ήμασταν οπαδοί και παίκτες μια αγκαλιά. Αυτή η ομάδα με αυτή την ατμόσφαιρα είναι άδικα στην θέση που βρίσκεται".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ