ΑΡΗΣ

Καστίγιο:"Να κληθώ ξανά στην εθνική"

Καστίγιο:"Να κληθώ ξανά στην εθνική"
Καστίγιο INTIME SPORTS

Την επιθυμία του να επιστρέψει στην εθνική ομάδα του Μεξικό, αλλά και να παίξει με τον Άρη στην Ευρώπη εξέφρασε ο Νέρι Καστίγιο. Επίσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις απαξιωτικές δηλώσεις που είχε κάνει ο πρόεδρος της Τσίβας.

Ο 26χρονος άσος εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του στον Άρη.

Στόχος του, να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις του με τους "κίτρινους" προκειμένου να κληθεί ξανά στην εθνική Μεξικό.

" Είμαι πολύ χαρούμενος αυτή την περίοδο με την παρουσία μου στον Άρη. Σκοράρω συχνά και είμαστε κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο Europa League, κάτι που αποτελεί στόχο μας. Προτεραιότητά μου είναι ο Άρης.

Θα πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να φτάσω στο σημείο να κληθώ ξανά στην εθνική ομάδα. Θα πρέπει να αποδίδω καλά και να παίξω με την ομάδα μου στην Ευρώπη.

Θέλω να επιστρέψω στην εθνική ομάδα και να αποδείξω στον κόσμο που με αγαπά και με εμπιστεύεται πως έχω θέση σε αυτή. Νιώθω καλά. Σιγά-σιγά βελτιώνομαι και πιστεύω πως αν συνεχίσω έτσι θα κληθώ" τόνισε αρχικά.

Ο πρώην άσος της Σαχτάρ δεν θέλησε να αναφερθεί στα σοβαρά προβλήματα που επηρέασαν την καριέρα του τα προηγούμενα χρόνια. " Έπαιξα επτά χρόνια στον Ολυμπιακό και πήγα καλά. Ο κόσμος με αγάπησε και ήμουν χαρούμενος στην Ελλάδα.

Δεν θέλω να επαναλάβω τι έγινε στα χρόνια που έλειπα. Έχασα δικούς μου ανθρώπους, με παραχώρησαν στη Σαχτάρ και δεν έβλεπα την κόρη μου. Δεν θέλω όμως να μιλάω γι’ αυτό. Είχα πολλά προβλήματα και δεν μπορούσα να αποδώσω. Πέρασα δύσκολες στιγμές, αλλά αυτό πέρασε.

Έκανα το βήμα κι επέστρεψα στην Ελλάδα, όπου είμαι χαρούμενος και βλέπω την κόρη μου. Ποτέ δεν έβαζα πάνω από όλα τα χρήματα. Έχασα πολλά λεφτά για να φύγω από την Ουκρανία".

Ο Καστίγιο απάντησε και στις δηλώσεις που είχε κάνει εις βάρος του, ο πρόεδρος της Τσίβας Γκουανταλαχάρα Χόρχε Βεργκάρα.

"Ο κ. Βεργκάρα είναι ένας ζηλιάρης άνθρωπος, που δεν έχει κατακτήσει τίποτα και η ομάδα του είναι τελευταία στο Μεξικό. Μιλάει για μένα και άλλους παίκτες μόνο και μόνο για να βγαίνει στις εφημερίδες".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ